Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Βιομηχανία διώξεων για να μη μείνει τίποτα όρθιο»

«Βιομηχανία διώξεων για να μη μείνει τίποτα όρθιο»

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα 18:30 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει την παράσταση αυτή καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, τα τελευταία χρόνια ο δήμος ζει ένα θέατρο παραλόγου με συνεχείς καταγγελίες, αναφορές, μηνύσεις που εξυπηρετούν μικροκομματικά παιχνίδια και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν ασκούν παραγωγικό έργο, αλλά αναγκάζονται να απαντούν σε μία βιομηχανία διώξεων, που έχει στηθεί, ώστε να μην αφήσει τίποτα όρθιο, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η παρακάτω:

«Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου  ζουν το θέατρο του παραλόγου.  Συνεχείς καταγγελίες, αναφορές, μηνύσεις, «επισκέψεις» από το ΣΔΟΕ, το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.  Παρόλο που όλες αυτές οι καταγγελίες πέφτουν στο κενό,  οι διάφοροι «μαχητές της διαφάνειας» επιμένουν για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά-μικροπαραταξιακά παιχνίδια τους,  για να εξασφαλίσουν δημοσιότητα και για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.

    Δεν μιλάμε πλέον για μια  κόντρα σωματείων,  όπως ήθελαν να την παρουσιάσουν κάποιοι.  Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αναγκάζονται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.  Οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν ασκούν παραγωγικό έργο,  αλλά αναγκάζονται να απαντούν σε μία βιομηχανία διώξεων,  που έχει στηθεί,  ώστε να μην αφήσει τίποτα όρθιο.

  • Επειδή αυτή η επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων δεν έχει τέλος
  • Επειδή η στόχευσή τους είναι η διάλυση των υπηρεσιών
  • Επειδή αυτό λειτουργεί συνδυαστικά με τις συνεχόμενες μεταφορές υπαλλήλων, που υλοποιεί η Διοίκηση του Δήμου
  • Επειδή κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να προστατεύσει τους εργαζόμενους
  • Επειδή τα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου (υποστελέχωση, έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής) έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου σε παράσταση διαμαρτυρίας

την ΤΕΤΑΡΤΗ  1  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα 18:30 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Δήμου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ