Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης!

Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης!

Σκάνδαλο 14.000.000 καταγγέλθηκε στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου! Το σκάνδαλο δεν αφορούσε κλεμμένα λεφτά από τα ταμεία! Το σκάνδαλο αφορούσε διαφυγόντα κέρδη από εκπρόθεσμες οφειλές οι οποίες χάθηκαν εξαιτίας του ότι με υπαιτιότητα υπαλλήλων και αιρετών δεν έγιναν απαιτητά από τον δήμο. Η απάντηση που δίνεται από την συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτό συμπεραίνεται και από την κουβέντα που έγινε για το θέμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, είναι ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο γιατί ζήτημα χρημάτων που χάθηκαν επειδή δεν διεκδικήθηκαν δεν υφίσταται. Άλλωστε το ότι δεν έχουν χαθεί αυτά τα χρήματα είναι εύκολο να το μάθει κανένας όχι από τους αιρετούς του δήμου, που χαρακτηρίζονται με ευκολία «λαμόγια», αλλά μπορεί να το μάθει από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Καταγγέλλεται λοιπόν ένα σκάνδαλο διαφυγόντων κερδών 14.000.000 εκ των οποίων τα 8.900.000 ευρώ αφορούν μία διένεξη του δήμου με τη ΔΕΗ. Δημοσιεύεται ένα κείμενο το οποίο γράφει ότι τα 8.900.000 ευρώ δεν χάθηκαν, αλλά δεν διεκδικήθηκαν διότι αυτή η υπόθεση βρίσκεται στο ανώτατα δικαστήριο. Βγαίνουν λοιπόν κάποιοι καλοθελητές και απαντούν στο κείμενο ως εξής: «Μας λέτε για τα 8.900.000 ευρώ, αλλά δεν μας λέτε για τα υπόλοιπα 5.100.000 ευρώ»! Δηλαδή πετάμε μια φωτοβολίδα της οποίας τα 2/3 είναι μια ιστορία που οφθαλμοφανώς δεν υφίσταται και καταγγέλλουμε αυτούς που δεν φέρνουν στοιχεία για το υπόλοιπο 1/3 των χρημάτων! Δηλαδή καταγγέλλουμε κάποιον ότι είναι ελέφαντας και τον καλούμε ο ίδιος να αποδείξει ότι δεν είναι! Είναι φαίνεται σημεία των καιρών! Ο Γκαίμπελς αναστήθηκε!

Οι καλοθελητές αυτοί οι οποίοι τρεις την ώρα εφευρίσκουν σκάνδαλα δεν προσπαθούν να καταρρίψουν απλά τη λογική απαιτώντας οι υπόλοιποι να βρουν στοιχεία γι’ αυτά για τα οποία οι ίδιοι καταγγέλλουν, αλλά θέλουν να καταρρίψουν και την λαϊκή σοφία που λέει «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης»!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ