Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής στο All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής στο All Star Game

Ο 22χρονος Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι κι επίσημα μέλος της πεντάδας της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φλεβάρη στη Νέα Ορλεάνη.

Ο επονομαζόμενος από τους φιλάθλους του NBA «Greek Freak», λόγω των εντυπωσιακών σωματικών του προσόντων, συγκέντρωσε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους μεγάλους σταρ των πρωταθλητών Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λεμπρόν Τζέιμς (1.893.751 ψήφοι) και Κάιρι Ίρβινγκ με (1.696.769).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης που ξεκινά βασικός σε All Star Game και επίσης ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι που θα παίξει στο All Star Game μετά τον Μάικλ Ρεντ το 2004.

Αναλυτικά οι πεντάδες του All Star Game 2017:

Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς).

Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ