Τελευταία

  «Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας»

  12-01-2017

  Ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους της επιχείρησης  «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) εξέδωσε ο Σύλλογος  Εργαζομένων Ο.Τ.Α. & Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης με την οποία καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στο οποίο καλεί το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων της εταιρείας, το Σάββατο 14/1/2017 στις 12 το μεσημέρι στο άγαλμα Βενιζέλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

  «Ο Σύλλογος  Εργαζομένων Ο.Τ.Α. & Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, εκφράζει την συμπαράσταση και  την ταξική αλληλεγγύη του, στον δίκαιο αγώνα που δίνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι  της επιχείρησης  «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης). Χαιρετίζουμε την ανυποχώρητη στάση στον αγώνα για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους και για το δικαίωμά τους στην εργασία.

      Ο αγώνας τους αποτελεί παράδειγμα για τον προσανατολισμό και την αντοχή του, καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, δεν υποχώρησε στις δυσκολίες, αλλά με μαχητικότητα και αλληλεγγύη συνεχίζει να δίνει τη μάχη.

   Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, όπως και όλων των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, για να δυναμώσουμε την κοινή αγωνιστική δράση και τον συντονισμό μέσα από τα Σωματεία μας, με ταξικό προσανατολισμό, για να εμποδίσουμε τις νέες επώδυνες ανατροπές, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών, την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

  Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις τις εργοδοσίας. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους της επιχείρησης “Καρυπίδη” για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, τα δικαιώματα και τα δεδουλευμένα τους. Ο σύλλογος θα βρίσκεται ενεργά δίπλα σε κάθε αγώνα.

  Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στο οποίο καλεί το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων της εταιρείας, το Σάββατο 14/1/2017 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα Βενιζέλου.

   

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ.

  ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

  ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, 

  ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!»

  You must be logged in to post a comment Login