Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου

Με παραδοσιακά κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου. Μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτής ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας και  μέλη της διοίκησης του Δήμου καλωσόρισαν τους καλαντιστές, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία.

Τα πρώτα κάλαντα τα άκουσε ο Δήμαρχος από τους μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.  Ακολούθησε η  καλλίφωνη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου που έψαλε τα κάλαντα της Σμύρνης στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου καθώς και η χορωδία του4ου ΚΑΠΗ Ευόσμου. Ξεχωριστή νότα στο δημαρχείο έδωσαν οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου που έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και η Φιλαρμονική Ελευθερίου Κορδελιού.

“Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή” ευχήθηκε σε όλους  ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας εκφράζοντας την ελπίδα “η γέννηση του Χριστού να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ