Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣυγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να δείξουν για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, απευθύνουν η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης»), το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Ομίλου Μαρινόπουλος στη Β. Ελλάδα και το Σωματείο Εργαζομένων «Praktiker Hellas» – Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Η παραλαβή της βοήθειας θα γίνεται από 19 ως 23 Δεκέμβρη στα γραφεία της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων στον 5ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, από τις 10 π.μ ως τις 12 το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν «καλούμε όλους τους συναδέλφους να δείξουν, για ακόμα μια φορά, έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που υποφέρουν.

Να γεμίσει το σωματείο με κουβέρτες, χοντρά ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να απαλύνει τον πόνο όσων υποφέρουν.

Όπως παλεύουμε για τα προβλήματα των εργαζομένων, θα παλέψουμε και για τα προβλήματα των προσφύγων και των μεταναστών. Είναι κοινός ο αγώνας για όλους τους εργαζόμενους, για όλους όσους υποφέρουν από τη φτώχεια και αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ