Τελευταία

  Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ελευθέριο – Κορδελιό

  07-12-2016
  Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ξεκινούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού για τα φετινά Χριστούγεννα.

  Η τελετή της φωταγώγησης θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στην πλατεία Σκρα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει Χριστουγεννιάτικη πομπή με φαναράκια, η οποία θα διασχίσει την οδό Α. Παπανδρέου. Τα μέλη της ορχήστρας του Α΄  ΚΑΠΗ Ελευθερίου Κορδελιού και η Φιλαρμονική θα μεταφέρουν μελωδικά το χαρμόσυνο μήνυμα της γένεσης του Θεανθρώπου, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα γιορτής και αισιοδοξίας στην τοπική κοινωνία.

  Η Χριστουγεννιάτικη πομπή θα καταλήξει στο Θεατράκι Εθνικής Αντιστάσεως, όπου στις 19.00 θα ακολουθήσει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μουσική, χορούς και τραγούδια. Στην εκδήλωση συμμετέχουν το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της ΔΗΚΕΚΕ, ο Σύλλογος  Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, ο Σύλλογος Σμυρναίων Μικρασιατών “Η Αγία Φωτεινή”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αλέξανδρος”, ο Σύλλογος Κρητών “Ιδαία Γη” Κ. Τούμπας και ο Αθλητικός Σύλλογος “Αστέρας”.

  Να σημειωθεί πως η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού πραγματοποιείται με την αρωγή των τοπικών καταστηματαρχών.

  You must be logged in to post a comment Login