Τελευταία

  Στάση εργασίας στους δήμους της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη

  28-11-2016

   

  dhmotikoi-ypallhloi-thessalonikh-ypoyrgeio-makedonias-thrakhs

  Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. & Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης προκύρηξε στάση εργασίας στις υπηρεσίες των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 01-12-2016 από τις  10:00π.μ. έως το τέλος της πρωινής βάρδιας. Ολόκληρο το κάλεσμα του Συλλόγου προς τους εργαζομένους είναι το παρακάτω:

  «Το Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Ν. Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την στάση εργασίας στις υπηρεσίες των  Δήμων του Ν. Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 01-12-2016 από τις10:00π.μ. έως το τέλος της πρωινής βάρδιας.

  Καλούμε όλους τους συνάδελφους να πάρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά  στην στάση και στην συγκέντρωση,  την Πέμπτη 01-12-2016 στις 11:00 π.μ. στο Βελίδειο συνεδριακό κέντρο όπου θα γίνει το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

  Απαιτούμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε  :

  • Αναβάθμιση και επαρκή στελέχωση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και δομών των Δήμων (Βρεφικοί-Παιδικοί Σταθμοί, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ κλπ.), με εργαζόμενους όλων των αναγκαίων επιστημονικών και άλλων ειδικοτήτων, με μόνιμη σταθερή δουλειά και πλήρη μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
  • Άμεση πληρωμή μισθών και δεδουλευμένων.
  • Πλήρη παροχή σε Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους εργαζόμενους.
  • Κατάργηση των δουλεμπορικών προγραμμάτων εργασίας (Κοινωφελής εργασία – Τοπικά Σχέδια Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης κ.α.).
  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους.

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Δ.Ε.Θ.)  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01-12-2016  ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

  You must be logged in to post a comment Login