Τελευταία

  Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά

  10-11-2016

  thalassa-zwgrafos

  Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα ζωγραφικής ενηλίκων και παιδιών που διοργανώνει η  Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου δια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου.
  Τα μαθήματα των ενηλίκων είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ωριαίων συναντήσεων κάθε Τρίτη από τις 18.30 έως τις 19.30 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) από την Εικαστικό Εκπαιδευτικό Άννα Φαναηλίδου.

  Η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου δια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου οργανώνει δωρεάν μαθήματα  ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών.
  Τα μαθήματα για τα παιδιά από 9 έως 12 ετών, θα πραγματοποιούνται δωρεάν στο πλαίσιο ωριαίων συναντήσεων κάθε Τρίτη από τις 17.00 έως τις 18.00 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) από την Εικαστικό Εκπαιδευτικό Άννα Φαναηλίδου.
  Για πληροφορίες – εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου και στο τηλέφωνο 2310 762400.

  You must be logged in to post a comment Login