Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ340 νέους Κάδους Απορριμμάτων προμηθεύτηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

340 νέους Κάδους Απορριμμάτων προμηθεύτηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

kadoi-aporrymmatwn-skoypidiwn

Με στόχο την εκ βάθρων ανανέωση του δυναμικού της καθαριότητας, την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση της εικόνας του δήμου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ολοκλήρωσε τη διαδικασία για την προμήθεια και παραλαβή 340 νέων κάδων απορριμμάτων.

Οι νέοι κάδοι, εκ των οποίων οι 210 είναι τετράτροχοι με ποδομοχλό (χωρητικότητας 1100lt) και οι 130 δίτροχοι (χωρητικότητας 360lt) ξεκίνησαν ήδη να τοποθετούνται στις δύο δημοτικές κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, καλύπτοντας ένα μέρος των αυξημένων αναγκών του δήμου και με προτεραιότητα την αντικατάσταση των υφιστάμενων φθαρμένων απορριμματοδεκτών.

 Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα η προμήθεια των 340 νέων κάδων συνιστά το σημείο εκκίνησης για την ανανέωση και αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου σε ολόκληρο τον Δήμο, με στόχο την πλήρη απόσυρση των κατεστραμμένων κάδων αλλά και την τοποθέτηση περισσότερων κάδων όπου κρίνεται αναγκαίο.

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υποδομών καθαριότητας, όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργος Μαξούρας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για νέα προμήθεια 1000  κάδων  καθώς και για την αγορά ενός καδοπλυντηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ