Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ο αντικομμουνιστής σε διατεταγμένη υπηρεσία ξαναχτύπησε…

01-10-2016

papagalos-mikrofwna

Κι όλοι νομίζουν ότι θα κάνει με το άρθρο του κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ο σε διατεταγμένη υπηρεσία ηθοποιός – γελωτοποιός – δημοσιολόγος, μέχρι που πιάνει στο στόμα του το ΚΚΕ χαρακτηρίζοντάς το τη μόνη συνεπή αριστερή φωνή που όμως είναι αδύνατον να ακουστεί γιατί ενώνεται άθελά της με όλες τις δεξιές, ακροδεξιές και Πασοκοδεξιές φωνές εναντίον της κυβέρνησης! Ο καλοταϊσμένος υπάλληλος των λεφτάδων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προφανώς δεν άκουσε τίποτα για το 3ο μνημόνιο το οποίο η Αριστερά ψήφισε με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και υπόλοιπους καλοθελητές και όχι με το ΚΚΕ! Δεν ξεχώρισε όλες τις άλλες φωνές μαζί και της Αριστεράς του, από τη μια, που φωνάζουν για να δοθεί όλη η εξουσία στους πλουτοκράτες και από την άλλη την φωνή του ΚΚΕ που καλεί τον λαό να πάρει στα χέρια του την εξουσία γιατί σ’ αυτόν ανήκει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το καλοπληρωμένο παπαγαλάκι, το οποίο στις ευρωεκλογές του 2009 καλούσε τον λαό να πάει στην παραλία και να μην ψηφίσει, πιάνει στο στόμα του τους αγωνιστές με χυδαίο τρόπο. Είναι ο μόνιμος στόχος του, αφού είναι ο μόνιμος στόχος των αφεντικών του, αυτών που τον μπουκώνουν με χρήμα! Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά στην χυδαιολογία του είναι αν επιλέγει την βρωμερή χυδαιολογία ή την εκλεπτυσμένη όπως στο τελευταίο άρθρο του, στο οποίο δεν κατηγορεί τους αγωνιστές για δόλια ταύτιση με την ακροδεξιά, την δεξιά και το ΠΑΣΟΚ, αλλά για ασυνείδητη!

Παρακάτω ο κατ’ επάγγελμα αντικομμουνιστής ενώ μιλάει για τις ευθύνες της Αριστεράς που δεν άλλαξε το κλίμα για τον λαό, κατηγορεί τον Μητσοτάκη κι αν κάποιος δεν γνωρίζει καθόλου τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μπορεί να νομίσει ότι ο Μητσοτάκης κυβερνά!

Πιο κάτω ο ανεκδιήγητος περνά από την δήθεν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ στο ότι τις υποσχέσεις που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον λαό τις πήραν και τις ποδοπάτησαν οι ξένοι, αντιμετωπίζοντας τους Συριζαίους σαν άβουλους εντολοδόχους! Ε τότε τι να τους κάνει ο λαός για κυβερνήτες τέτοιους  δειλούς, μοιραίους κι άβουλους αντάμα;!

Ο ηθοποιός βαστάζος του συστήματος αμέσως παρακάτω κάνει ένα άλμα λέγοντας πώς για όσα ζούμε σήμερα δεν φταίει η Αριστερά, αλλά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ! Η Αριστερά κάνει ότι μπορεί, αλλά οι προηγούμενοι της άφησαν καμένη γη! Και τι διαφορά έχει το επιχείρημα αυτό από τα επιχειρήματα που ακούγαμε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάθε φορά που εναλλάσσονταν στην εξουσία;! Και γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα φαγώθηκε το κόμμα που τον πατρονάρει να έρθει στην διακυβέρνηση;! Και γιατί όταν ζητούσε την ψήφο του λαού για να κερδίσει τις εκλογές δεν έλεγε στον λαό ότι θα αναλάβει καμένη γη κι έτσι θα χρειαστεί να ψηφίσει 3ο μνημόνιο μαζί με τους προηγούμενους, παρά του έταζε λαγούς με πετραχήλια;!

Κατόπιν ο ηθοποιός – σχολιαστής κατηγορεί τους συναδέλφους του Γκαιμπελίσκους που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με αυτόν και πληρώνονται από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους από τους οποίους πληρώνεται κι αυτός ως ακροδεξιούς! Το πιο επικίνδυνο αυτήν την στιγμή δεκανίκι του συστήματος κατηγορεί τα άλλα δεκανίκια ως ακροδεξιά! Βέβαια αν το κάνει από τη σκοπιά του ότι τα αριστερά δεκανίκια κοροϊδεύουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τον λαό για να πλουτίζουν κι άλλο τα αφεντικά τους τότε έχει δίκιο.

Ο γελωτοποιός τέλος αφού έχει σκορπίσει την αντικομμουνιστική του χολή και αφού έχει βγάλει χρεωμένους όλους τους προηγούμενους διαχειριστές της εξουσίας του καπιταλισμού για την κατάντια της χώρας, αποφαίνεται ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικοινωνιακό μιας και αντί να μαλώνει με τους παπάδες για το τι εκείνοι έκαναν στην χούντα θα μπορούσε να προβάλει το ότι όλα τα σχολεία φέτος άνοιξαν κανονικά!

Εκεί καταλήγει ο ελεεινός απολογητής του συστήματος της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από τον άνθρωπο! Στο ότι το πρόβλημα είναι επικοινωνιακό! Στο ότι φέτος τα σχολεία λειτουργούν κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το λέει! Ε βέβαια! Εάν το στομάχι σου είναι παραγεμισμένο από φαγιά και πιοτά τότε το πρόβλημα είναι επικοινωνιακό! Εάν πεινάς τότε το πρόβλημά σου είναι πρακτικό! Επίσης αν τα ψυχολογικά σου προβλήματα προέρχονται από το γεγονός ότι ανακατεύτηκες με τα σκατά του συστήματος και νοιώθεις αυτά μερικές φορές να σε πνίγουν δεν μπορείς να καταλάβεις τα ψυχολογικά προβλήματα αυτών που θα τους πάρουν το σπίτι, αυτών που δεν έχουν να πληρώσουν τις τράπεζες, αυτών που δεν έχουν να πληρώσουν την εφορία, αυτών που δεν έχουν να πληρώσουν το νερό και το ηλεκτρικό, αυτών που δεν έχουν να αγοράσουν ψωμί!

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να καταλάβεις τη φωνή του ΚΚΕ! Η φωνή του ΚΚΕ είναι η φωνή των πεινασμένων, η φωνή των κατατρεγμένων, η φωνή των απογοητευμένων, η φωνή των κολασμένων! Δεν είναι ούτε θα μπορούσε να είναι η φωνή των ξιπασμένων και των καλοταϊσμένων!

Στην συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση του αντικομμουνιστή γελοτωποιού δεν υπάρχει ζήτημα αντίληψης, αλλά ζήτημα επιλογής στρατοπέδου! Ο συγκεκριμένος θεομπαίχτης διάλεξε την πλευρά των αφεντικών για να μπορεί να απολαμβάνει όλα όσα θα ήθελε να απολαύσει ο λαός κι όλα όσα ο λαός θα σιχαινόταν και να σκεφτεί, γιατί στον λαό δεν ταιριάζει η ξιπασιά! Θέλει απλά να ζήσει ανθρωπινά.

Άξιος ο μισθός του θεομπαίχτη! Να ζητήσει κάτι παραπάνω από τα αφεντικά του! Αποτελεί μία διαχρονική αξία στην υπηρεσία του βασανισμού και του αποκεφαλισμού του λαού!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login