Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

koinwniko-frontisthrio-dhmos-kordelio-eyosmos
Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές όλων των Βαθμίδων  που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής παρέχει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.
Τα μαθήματα του Κοινωνικού φροντιστηρίου ξεκίνησαν στις 19 Σεπτεμβρίου.

  • Για τους μαθητές  Δημοτικού τα μαθήματα θα γίνουν στο 1o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου (28ης Οκτωβρίου 13)
  • Για τους μαθητές του Γυμνασίου  τα μαθήματα θα γίνουν στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου (Πηνειού & Κολοκοτρώνη)
  • Για τους μαθητές Λυκείου τα μαθήματα θα γίνουν στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου (Πηνειού & Κολοκοτρώνη) και στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου – Κορδελιού (Αλ. Παπάγου 40).

Τα μαθήματα θα γίνονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς τις απογευματινές ώρες.

Τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης – Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Καμαρινός ευχαριστούν  θερμά όσους εκπαιδευτικούς  συνέβαλαν στη δημιουργία,  την υποστήριξη και την λειτουργία του σημαντικού αυτού Κοινωνικού θεσμού και καλούν όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές του Δήμου μας στο Δημοτικό Κοινωνικό Φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 57 και ώρες 7:00 – 15:00′ ή στα τηλέφωνα: 2310762400,  2310759717.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ