Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιανομή ειδών παντοπωλείου στις 22 Σεπτέμβρη σε δικαιούχους ΤΕΒΑ-FEAD

Διανομή ειδών παντοπωλείου στις 22 Σεπτέμβρη σε δικαιούχους ΤΕΒΑ-FEAD

trofima-dianomh-aporoi

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, θα διανείμει την Πέμπτη 22/09/2016 από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. είδη παντοπωλείου στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ-FEAD.

Οι ποσότητες των παραπάνω ειδών είναι ανάλογες με τον αριθμό των εγκεκριμένων μελών σε κάθε αίτηση όπως κατατέθηκε.

Σημειώνουμε ότι πρόκειται για την τελευταία διανομή όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβουν και όσοι έχουν εγκριθεί και μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει είδη από τις προηγούμενες διανομές.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο τις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Πέμπτη 22/09/2016  από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.)
  • Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου – Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο)
  • Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του και της Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.
  • Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Είναι αδύνατη η παραλαβή από τρίτους χωρίς εξουσιοδότηση και χωρίς ταυτότητα.
  • Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαβίλη & Πυθαγόρα (Περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), ή στο www.kordelio-evosmos.gr , ή στο kks@kordelio-evosmos.gr και στο τηλέφωνο 2310 558 505.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ