Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιανομή κοτόπουλου και φέτας σε απόρους

Διανομή κοτόπουλου και φέτας σε απόρους

dianomh-trofimwn-agathwn-aporoi
Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, θα διανείμει την προσεχή Πέμπτη 23/06/2016 από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ-FEAD.

Στους δικαιούχους του προγράμματος θα διανεμηθούν:

  • Τυρί Φέτα
  • Κοτόπουλο νωπό

Οι ποσότητες των παραπάνω ειδών είναι ανάλογες με τον αριθμό των εγκεκριμένων μελών σε κάθε αίτηση όπως κατατέθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Επειδή τα παραπάνω είδη είναι ευπαθή δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκευθούν και θα πρέπει να μοιραστούν την ίδια ημέρα.
  • Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο τις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Πέμπτη 23/06/2016 από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.)

Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου – Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο)

Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Είναι αδύνατη η παραλαβή από τρίτους χωρίς εξουσιοδότηση και χωρίς ταυτότητα. ·  Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαβίλη & Πυθαγόρα (Περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), ή στο www.kordelio-evosmos.gr , ή στο kks@kordelio-evosmos.gr και στο τηλέφωνο 2310 558 505.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ