Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣυγκοινωνία με γόνδολες στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Συγκοινωνία με γόνδολες στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

 

evosmos-kataigida-potami-moyswn-eyfrosynhs

Την φωτογραφία με το ποτάμι στη συμβολή των οδών Μουσών και Ευφροσύνης μας την έστειλε ένας αναγνώστης, ο οποίος γράφει και το εξής σχόλιο:

«Αφιερωμένο στον Δήμο Ευόσμου που έχει μη στάξει και μη βρέξει τους Δημότες του, μια που οι σχάρες απορροής στους δρόμους του είναι είδος δυσεύρετο.
Οι φωτογραφίες από την “τεθλασμένη” Μουσών και Ευφροσύνης γωνία. Αυτό γίνετε τουλάχιστον 10 φορές τον χρόνο».

Αναμφισβήτητα ο αναγνώστης αυτός είναι εμπαθής και κακεντρεχής! Δεν μπορεί να καταλάβει ότι η μετατροπή των δρόμων σε ποταμούς είναι θεϊκό σημάδι που μας δείχνει τον τρόπο της εξόδου από την κρίση! Δεν μπορεί να δει ο καημένος πέρα από τη μύτη του και να αντιληφθεί ότι η Βενετία πλούτισε από τα κανάλια και τις γόνδολες! Ενώ ο θεός λοιπόν προσπαθεί να μετατρέψει το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου σε Βενετία, αυτός ζητάει από τη διοίκηση του δήμου να κάνει ενέργειες που θα καταστρέψουν το θεϊκό σημάδι!

Από την άλλη ο κακεντρεχής αυτός αναγνώστης κατηγορεί την διοίκηση για τις ατέλειες που άφησε πίσω της η διοίκηση Λαφαζανίδη! Τι φταίει η σημερινή διοίκηση για το κανάλια της Βενετίας που η διοίκηση Λαφαζανίδη δημιούργησε;! Όπως θα θυμούνται άλλωστε, όσοι ασχολούνται με τα κοινά, η σημερινή διοίκηση είχε στηρίξει μέρος της επίθεσης σε βάρος της προηγούμενης διοίκησης Λαφαζανίδη, στα «κανάλια της Βενετίας»!

Είμαστε σίγουροι ότι η σημερινή διοίκηση δεν έχει καμιά ευθύνη για τα ποτάμια που δημιουργούν οι νεροποντές στους δρόμους! Φταίει σίγουρα ο Λαφαζανίδης! Μπορεί να φταίνε και οι πιο προηγούμενες διοικήσεις του Χατζηβρέττα και του Αλεξανδρίδη, των οποίων διοικήσεων μέλος δεν ήταν κανείς εκ των σημερινών διοικούντων! Άλλωστε η σημερινή διοίκηση είναι μια νέα διοίκηση που παρέλαβε καμένη γη από τους προηγούμενος, όπως ακριβώς και ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας παρέλαβε καμένη γη από τους Σαμαροβενιζέλους!

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι για τη μετατροπή των δρόμων σε ποτάμια φταίνε οπωσδήποτε οι προηγούμενες διοικήσεις! Θα θέλαμε μόνο από τη σημερινή καλή μας διοίκηση να μας πει από πιο σημείο και πέρα θα αναλάβει η ίδια την ευθύνη, απλά για να ξέρουμε κι όχι για να γίνουμε πιεστικοί! Ότι μας πει θα το πιστέψουμε! Γιατί όχι;! Εδώ ένα μεγάλο μέρος του λαού πιστεύει τον Τσίπρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ