Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους

Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους

trofima-dianomh-aporoi
Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, θα διανείμει την προσεχή Τρίτη 14/06/2016  από 9:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ. είδη παντοπωλείου  και τυρί φέτα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους»  ΤΕΒΑ-FEAD.
Στους δικαιούχους του προγράμματος θα διανεμηθούν:
·       Τυρί Φέτα
·       Ελαιόλαδο
·       Φασόλια
·       Φακές
·       Ζυμαρικά
·       Ζάχαρη
·       Τοματοπολτός
·       Γάλα εβαπορέ (οικογένειες με βρέφη)
·       Πάνες (οικογένειες με βρέφη)
·       Μωρομάντηλα (οικογένειες με βρέφη)
Οι ποσότητες των παραπάνω ειδών είναι ανάλογες με τον αριθμό των εγκεκριμένων μελών σε κάθε αίτηση όπως κατατέθηκε.
ΠΡΟΣΟΧΗ
·       Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο τις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Τρίτη 14/06/2016  από 9:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ.)
·       Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου – Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο)
·       Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του και της Αστυνομικής Ταυτότητας.
·       Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.
·       Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
·       Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.Περισσότερες πληροφορίες στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαβίλη & Πυθαγόρα (Περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), ή στο www.kordelio-evosmos.gr , ή στο kks@kordelio-evosmos.gr και στο τηλέφωνο 2310 558 505.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ