Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ"Τους Σύριους τους ξεσπιτώνουν για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ανατολίας"

“Τους Σύριους τους ξεσπιτώνουν για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ανατολίας”

Εκδήλωση γενοκτονία “Παναγία Κρεμαστή”

7η ενότητα

Γενοκτονία και προσφυγιά των Συρίων

Μέση Ανατολή, 21ος αιώνας. Οι δυνάμεις που επενέβησαν για τον έλεγχο των πετρελαίων και των ενεργειακών δρόμων της περιοχής, ξεριζώνοντας τους προγόνους μας, έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στον Συριακό λαό σφάζοντας και ξεσπιτώνοντάς τον. Στρατοί και παραστρατοί, οργανώσεις και παραοργανώσεις εμπνευσμένες και στημένες από τους σχεδιαστές της γενοκτοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, δρουν για άλλη μια φορά στην περιοχή διαπράττοντας γενοκτονία σε βάρος των Συρίων, προκειμένου να καπηλευτούν τον πλούτο του τόπου τους! Οι Σύριοι μην έχοντας αποκούμπι τρέχουν να σωθούν, όπως έτρεχαν οι πρόγονοί μας. Το ρόλο του Κεμάλ εξ ονόματος των μεγάλων δυνάμεων τον έχουν αναλάβει ο Άσαντ, το Ισλαμικό κράτος και άλλοι μικρότεροι σφαγείς.

Εκατομμύρια Σύριοι εγκαταλείπουν τα πατρογονικά τους εδάφη, αφήνοντάς τα στις διώκτες τους, πετρελαϊκές εταιρίες για να τα εκμεταλλευτούν ανενόχλητες! Η πολιτισμένη Δύση βγαίνει διπλά ωφελημένη από την γενοκτονία και τον ξεριζωμό των Συρίων. Αφενός αποκτά τον έλεγχο των εδαφών τους και αφετέρου χρησιμοποιεί όσους θέλει από αυτούς σαν σύγχρονους σκλάβους με μισθούς πείνας, ενώ όσους δεν χρειάζεται του κλείνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του 21ου αιώνα! Η πολιτισμένη Δύση εκμεταλλεύεται και χρησιμοποιεί τους Σύριους πρόσφυγες όπως ακριβώς έκανε με τους Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αλλά σε διαφορετική κλίμακα.

Ο διωγμός σε βάρος του Συριακού λαού δεν έχει διαφορά από τους διωγμούς σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, των Μικρασιατών, των Θρακιωτών, των Αρμενίων, των Κούρδων, των Κυπρίων. Γίνεται ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Οι ίδιοι λόγοι που οδήγησαν το χέρι των σφαγέων της γενοκτονίας των προγόνων μας, οδηγούν το χέρι τους και σήμερα. Τα πετρέλαιο και οι ενεργειακοί δρόμοι είναι για μια ακόμη φορά τα αίτια του ξεριζωμού εκατομμυρίων και της σφαγής χιλιάδων ανθρώπων. Για την αλήθεια των λεγομένων τρανοί μάρτυρες οι δυνάμεις που βομβαρδίζουν την Συρία, άλλες συνδράμοντας τον Άσαντ, άλλες το Ισλαμικό κράτος κι άλλες την Συριακή αντιπολίτευση, καθώς και τα εκατομμύρια των βαρελιών πετρελαίου της Συριακής γης που γίνονται αντικείμενο αγοραπωλησίας μεταξύ του Ισλαμικού κράτους και της πολιτισμένης Δύσης.

Εκπληκτική εκδήλωση για τη γενοκτονία από το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»

“Την πατρίδαμ έχασα”

«Ο Σύλλογός μας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες και τους ξεριζωμένους όπου γης»

“Βίαιη εκτόπιση ή εξολόθρευση ολόκληρων λαών προς εξυπηρέτηση οικονοµικών συμφερόντων”

“Μαζικές επιχειρήσεις εξόντωσης του ποντιακού πληθυσμού”

“Ο Ποντιακός Ελληνισµός αποτελεί παράδειγµα προς µίµηση”

“Οι Κύπριοι ξεριζώθηκαν για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ξεριζώθηκαν οι Έλληνες του Πόντου”

“Πατρίδα” της Ουαρσάν Σάιρ

«Σωπάστε»!

«Για να σταματήσουν μια για πάντα οι γενοκτονίες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ