Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κόμβος της Μαιάνδρου για προβληματισμό

Ο κόμβος της Μαιάνδρου για προβληματισμό

 

perifereiakh-odos-ypogeia-syragka-maiandroy

Παραδόθηκε επιτέλους, με μεγάλη καθυστέρηση, στην κυκλοφορία ο κόμβος της Μαιάνδρου με την περιφερειακή οδό προς όλες τις κατευθύνσεις, έστω και ημιτελής, διότι μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόγεια σήραγγα, ο κόμβος θα λειτουργεί με φανάρια, πράγμα που θα επιβαρύνει την κυκλοφορία των οχημάτων σε ώρες αιχμής.

Η παράδοση του κόμβου της Μαιάνδρου σχεδόν συνέπεσε χρονικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Θα αναρωτηθεί κανένας τι σχέση μπορεί να έχει ο κόμβος της Μαιάνδρου με το Ασφαλιστικό-Φορολογικό! Έχει σχέση αντιστρόφως ανάλογη! Δηλαδή το Ασφαλιστικό-Φορολογικό που “σφάζει” τα λαϊκά στρώματα ψηφίστηκε με διαδικασίες ταχύτητας του φωτός, νύχτα και χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι τι έγινε. Ο κόμβος της Μαιάνδρου που θα ανακούφιζε τους πολίτες που τον χρησιμοποιούν, παραδόθηκε με ταχύτητες χελώνας, ημέρα και αφού πρώτα κόντεψαν να μάθουν την είδηση μέχρι και οι Αβορίγινες!

Επειδή μερικοί κατηγορούν όσους διεκδικούν να μην ισοπεδωθούν τα λαϊκά δικαιώματα και να γίνονται φιλολαϊκά έργα, ότι είναι εκτός πραγματικότητας, εμείς θα προτείνουμε κάτι εντός πραγματικότητας: Γίνεται να αντιστραφούν τα δεδομένα;! Γίνεται τα αντιλαϊκά νομοσχέδια και έργα να περνούν με ρυθμούς χελώνας και αυτά που ανακουφίζουν έστω και λίγο τον λαό να περνούν με την ταχύτητα του φωτός;! Εύκολη είναι η απάντηση, απλώς θα πρέπει να την αντιληφθεί ο ίδιος ο λαός και ν’ αποφασίσει να κουνήσει λίγο το δαχτυλάκι του! Να κάτσει να σκεφτεί ο ίδιος ο λαός, γιατί όταν πρόκειται να τον γδάρουν το κράτος γίνεται γρήγορο και αποτελεσματικό, ενώ όταν πρόκειται να τον ανακουφίσουν το κράτος γίνεται αργό και γραφειοκρατικό;! Γιατί άραγε;!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ