«Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο»

0
15
TEST

 

magazi-apergia

Ανακοίνωση-κάλεσμα για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος του δήμου. Αναλυτικά το κάλεσμα:

«ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ

Λίγες ημέρες μετά το Πάσχα του 2016 η κυβέρνηση, που ήρθε τάζοντάς μας λαγούς με πετραχήλια, εισάγει προς ψήφιση στην Βουλή τους νόμους εκτρώματα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και οι οποίοι προβλέπουν: Κούρεμα του αφορολόγητου για μισθωτούς – συνταξιούχους, νέες μειώσεις στις επικουρικές, ακόμα μικρότερα ποσοστά αναπλήρωσης δηλ μικρότερες τελικές συντάξεις, 20 χρονιά δουλειάς για την περιβόητη ¨εθνική σύνταξη¨ των 384 ευρώ, ξανά έκτακτη εισφορά και μάλιστα αυξημένη, νέα φορολογικά κλιμάκια και ΦΠΑ στο 24%.

Καμία ανοχή! Καμιά αναμονή!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε για μια ακόμη φορά τις πραγματικές στοχεύσεις της. Ο διάλογος για το ασφαλιστικό, η περιβόητη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, είναι απλώς στάχτη στα μάτια για να κρύψει την πραγματικά εγκληματική έκταση των μέτρων με τα οποία έχει συμφωνήσει.

Δεν υποχωρούμε
Μόνο ο μαζικός ανυποχώρητος αγώνας μπορεί να τους σταματήσει

Η κυβέρνηση, παρά τη λαϊκή κατακραυγή, φέρνει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για ψήφιση στη Βουλή λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, υπολογίζοντας ότι έτσι θα εμποδίσει τις αντιδράσεις. Επιχειρεί να μας βρει καθηλωμένους για να μας ξεκληρίσει!
Απαντάμε με 48ωρη γενική απεργία, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους        συνταξιούχους.
Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν! Δε θα επιτρέψουμε να μας «τελειώσουν». Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Το δίκιο μας θα κριθεί στους δρόμους του αγώνα, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Όλοι στον αγώνα για να βάλουμε εμείς τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις και να δημιουργήσουμε το αύριο που έχουν ανάγκη οι οικογένειές μας.

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική!
Αρκετά ματώσαμε! Να πληρώσει το κράτος και οι μεγαλοεπιχειρηματίες!

Όλοι στην 48ωρη απεργία την Παρασκευή 6 Μάη και το Σάββατο 7 Μάη, καθώς και στην 24ωρη απεργία την Κυριακή 8 Μάη »