Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα στάση του ΟΑΣΘ στα κοιμητήρια του Ευόσμου

Νέα στάση του ΟΑΣΘ στα κοιμητήρια του Ευόσμου

oasth-2

Δεκτό έκανε το αίτημα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο ΟΑΣΘ και προχωρά άμεσα στη δημιουργία νέας στάσης στη Λεωφορειακή Γραμμή 42 εντός των Κοιμητηρίων Ευόσμου.

Ο δήμος δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των δημοτών, κατέθεσε έγγραφη πρόταση προς τον ΟΑΣΘ, ζητώντας την τροποποίηση της αφετηρίας εξόδου με τη δημιουργία νέας στάσης, ώστε η επιβίβαση των επιβατών να πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο που γίνεται η αποβίβαση, μέσα στο χώρο των Κοιμητηρίων.

Μέχρι σήμερα οι επιβάτες ήταν υποχρεωμένοι – με όλες τις καιρικές συνθήκες – να εξέλθουν των Κοιμητηρίων προκειμένου να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για να επιστρέψουν στους προορισμούς τους, διανύοντας πεζή μια μεγάλη απόσταση που χώριζε την στάση επιβίβασης από τη στάση αποβίβασης. Με τη δημιουργία της νέας στάσης το πρόβλημα αυτό επιλύεται, ανακουφίζοντας τους χρήστες της λεωφορειακής γραμμής, οι οποίοι στο εξής θα αποβιβάζονται και θα επιβιβάζονται από την ίδιο σημείο (στάση κιόσκι).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ