Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Αναπολούν την κατοχή και τους μαυραγορίτες…

11-04-2016

mayragorites-ladi

Καμιά φορά πρέπει να το ανοίγεις το τρομοκούτι, αφού η ελληνοφρένεια δεν προλαβαίνει να καλύψει το πέρασμα της στρατιάς των τρομοκρατών της συνείδησης του λαού, οι οποίοι καθημερινά παρελαύνουν από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης. Αν είσαι και λίγο τυχερός θα πέσεις πάνω σε κάποια κορυφαία ατάκα, αφού οι περιδιαβαίνοντες τα studio είναι πληθωρικοί και πολυτάλαντοι!

Έτσι προχθές το βράδυ πέσαμε πάνω στον πρώην πωλητή βιβλίων με το κιλό, στον πρώην βουλευτή του Καρατζαφέρη, στον πρώην υπουργό του Σαμαρά και νυν αντιπρόεδρο του κεντροδεξιού Κούλη! Μας ξενίζει αυτό το κεντροδεξιός, όταν αυτό αναφέρεται στον υιό του Κωνσταντίνου και πρόεδρο του Άδωνι, αλλά όταν θυμόμαστε τον “Ελπίδα” που δηλώνει κομμουνιστής, το κεντροδεξιός του Κούλη μας φαντάζει ως πταίσμα! Ο Άδωνις λοιπόν βρέθηκε σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο να σχολιάζει την περίπτωση των συνταξιούχων που η Αριστερά προσπαθεί να τους κατασχέσει το σπίτι λόγω ΕΝΦΙΑ! Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι έχουν εισόδημα 20.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο ΕΝΦΙΑ, που η Αριστερά θα ήκοβε, ανέρχεται στις 50.000 ευρώ το χρόνο, διότι η κατοικία βρίσκεται στο Ψυχικό! Δόθηκε ο λόγος και στον Άδωνι να πει την άποψή του για την συγκεκριμένη περίπτωση! Και τι μπορεί να είπε ο αθεόφοβος αντιπρόεδρος του κεντροδεξιού προέδρου;! Ότι εάν το εισόδημα κάποιου δεν επαρκεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και αν αποδεδειγμένα ο “κάποιος” έχει κάνει προσπάθεια να πουλήσει την κατοικία του και δεν τα κατάφερε, να μην κατάσχεται το σπίτι του! Δηλαδή ένα σπίτι που περιήλθε στα χέρια του “κάποιου”, όπως στην περίπτωση του ζευγαριού των ηλικιωμένων, από κληρονομιά ή από αγορά σε μια εποχή που αυτό ήταν δυνατόν, αλλά τώρα αυτός ο “κάποιος” δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, θα πρέπει να εκποιηθεί!

Σωστά τα σκέφτηκε ο αντιπρόεδρος του κεντροδεξιού προέδρου, αλλά δεν ανέλυσε αρκετά το νόμο, ώστε να ξέρουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα έναντι ποιου ποσού θα θεωρείται λογικό να μην εκποιήσει ο ανθρωπάκος το σπίτι του! Στην κατοχή ο κοσμάκης εκποιούσε την κατοικία του για έναν τενεκέ λάδι! Στο νόμο που φαντάζεται ο αντιπρόεδρος, ένας τενεκές λάδι είναι αρκετός για την ανταλλαγή με μια κατοικία;! Μήπως δύο τενεκέδες λάδι για μια κατοικία;! Ίσως τρεις τενεκέδες λάδι για μια κατοικία, μην τυχόν και κατηγορηθεί ως μαυραγορίτης ο αντιπρόεδρος;!

Μιλούν και μερικοί για ξένη κατοχή λες και η ντόπια κατοχή είναι πιο ήπια, λες και όσοι έτυχε να μιλούν ελληνικά διαφέρουν από τον ντόκτορ Σόιμπλε (που έλεγε και ο Βαρουφάκης) και την Χριστινιώ Λαγκάρντ! Λες και αν το σπίτι σου το πάρει ο Ντάισελμπλουμ ή ο αντιπρόεδρος του κεντροδεξιού προέδρου για έναν τενεκέ λάδι για εσένα θα έχει κάποια διαφορά! Λες και θα σου απαλύνει τον πόνο το αν ο κλέφτης μιλάει ελληνικά! Λες και θα σου δημιουργήσει ευφορία εάν ο εκτελεστής σου κατέχει την ελληνική γλώσσα!

Εάν αυτές τις αθλιότητες ο αντιπρόεδρος τις ξεστόμιζε πριν 20 χρόνια θα έπρεπε να μετακομίσει στον Βόρειο Πόλο! Τι γράψαμε τώρα! Πριν από 20 χρόνια ο αντιπρόεδρος δεν θα μπορούσε να παραστήσει ούτε τον κλητήρα πολιτικού, όχι τον πολιτικό! Πριν από 20 χρόνια το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να συμπαρουσιάζει τηλεοπτικές “κωμωδίες” με τον λεβέντη εκείνον πολιτικό που την δεκαετία του 1990 προσέφερε άφθονο γέλιο στους νυχτερινούς τηλεθεατές και που τώρα παριστάνει κι αυτός τον πολιτικό!

Ο λαός πιέζεται με χίλιους δύο τρόπους από χίλια δυο κέντρα για να “κατρακυλήσει” σε λεβέντες προέδρους, αντιπροέδρους κι άλλους τινές τελάληδες της αποδοχής της ανέχειας. Πρέπει όμως να ανασκουμπωθεί και να σηκώσει κεφάλι γιατί με την ανοχή του το σύστημα και το πολιτικό του προσωπικό έφτασε να διαφημίζει την κατοχή και τους μαυραγορίτες ως τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που ανακύπτουν από την αδυναμία καταβολής του ΕΝΦΙΑ! Προσεχώς θα διαφημίσουν και τα εκτελεστικά αποσπάσματα για τους απείθαρχους! Ξέρουν άλλωστε αυτοί από διαφήμιση! Πωλητές γάρ!!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login