Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Η απόπειρα πολιτικής εξόντωσης ενός λεβέντη πολιτικού…

01-04-2016

xatzhavaths

Από πλέον επισήμου βήματος ένας λεβέντης πολιτικός κατήγγειλε μια ραδιοφωνική εκπομπή γιατί ασχολείται καθημερινά μαζί του διαστρεβλώνοντας τα λόγια του! Χρήζουν τα λόγια του διαστρεβλώσεως, ώστε να προκαλέσουν κύματα γέλωτος;! Καμία διαστρέβλωση δεν μπορεί να προκαλέσει τόσο γέλιο όσο η αλήθεια!

Πιστεύουν μερικοί ότι αυτή η καρικατούρα είναι προνόμιο μόνο της κεντρικής πολιτικής σκηνής! Ευτυχώς για το γέλιο, δυστυχώς για το μέλλον τέτοιες καρικατούρες υπάρχουν παντού, κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Ανόητοι που την πολιτική τους ταύτιση με το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα προσπαθούν να την μετατρέψουν σε πλεονέκτημα παριστάνοντας τα «καλά παιδιά» που πασχίζουν για το λαό και διώκονται γι’ αυτό! Τύποι που ψηφίζουν και στηρίζουν με χέρια και με πόδια, με νύχια και με δόντια την εξαθλίωση του κοσμάκη, στήνουν μετά φιλανθρωπίες και ελεημοσύνες και περιμένουν συγχαρητήρια γι’ αυτήν τους τη δράση! Ανθρωπάρια βουτηγμένα στη λάσπη και στη βρωμιά του εκμεταλλευτικού συστήματος, παριστάνουν τους κακομοίρηδες μαχητές υπέρ των συμφερόντων των εξαθλιωμένων τους οποίους οι ίδιοι εξαθλίωσαν!

Δεν τους φτάνει μερικούς η αντιλαϊκή δράση τους, την οποία προσπαθούν να καλύψουν με το χατζηαβατιλίκη και το ηλίθιο γέλιο τους, αλλά όταν τους γίνεται κριτική για τον τρόπο λειτουργίας τους το εκλαμβάνουν ως προσπάθεια πολιτικής τους εξόντωσης διατρανώνοντας την βλακεία τους με τον πιο επίσημο τρόπο (από άλλο επίσημο βήμα)! Από πότε η πολιτική κριτική μετατρέπεται σε προσπάθεια εξόντωσης ενός σαχλαμάρα;! Όποιος δεν αντέχει την πολιτική κριτική πηγαίνει στο σπίτι του! Είναι δικαίωμα, λέει, του σαχλαμάρα να ζητήσει το «τάδε» πράγμα! Είναι νόμιμο!! Εκτός του ότι δεν ήταν δικαίωμά του να ζητήσει αυτό που ζήτησε, δεν ήταν νόμιμο με βάση και τον νόμο που ο ίδιος φτιάχνει και προσκυνά, ακόμα και στην περίπτωση που είχε δίκιο, απαγορεύεται η κριτική στο πρόσωπό του εάν θεωρηθεί η πράξη του αντιλαϊκή ενέργεια;! Δεν έχει ακούσει αυτή η καρικατούρα της πολιτικής για ανυπακοή, για αντίσταση στους νόμους που εξαθλιώνουν τον κοσμάκη, που τον ρίχνουν όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι;! Με νόμο κόβουν ρεύμα και νερό από τους απόκληρους, με νόμο οι τράπεζες προσπαθούν να τους πάρουν τα σπίτια! Έχουν δικαίωμα δηλαδή να κάνουν αυτά και άλλα πολλά με βάση τον νόμο! Δεν πρέπει ο λαός να αντισταθεί σ’ αυτά επειδή γίνονται με τον νόμο που θέλει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς εξαθλιωμένους, πένητες;!

Το χειρότερο από όσα κάνει βέβαια ο Χατζηαβάτης πολιτικός είναι η προσπάθειά του να μαγειρέψει τουρλού ανακατεύοντας την πολιτική κριτική με «βρομιές» και «ασχημίες», ανακατεύοντας όσα δεν θα μπορούσαν να ανακατευτούν ούτε στην πιο νοσηρή φαντασία! Ο Χατζηαβάτης πολιτικός φτιάχνει ένα σενάριο που οι «θεωρίες συνωμοσίας» μπροστά του ωχριούν! Μην αγχώνεται αυτός ο νάνος της πολιτικής για απόπειρες πολιτικής του εξόντωσης! Κανένας πολιτικός αντίπαλος δεν θα ασχοληθεί μαζί του! Δεν χρειάζεται ούτε η γκλίτσα του τσομπάνη στην οποία ξύνεται! Η βλακεία του είναι τόσο μεγάλη που θα αυτοεξοντωθεί!

Υ.Γ. Οι πολιτικοί που έχει ο λαός δεν είναι οι πολιτικοί που του αξίζουν, αλλά αυτοί που χρειάζεται το σύστημα για να διαιωνίζει την εκμετάλλευση και την σαπίλα του. Δυστυχώς κατά μόνας μπορεί να αυτοεξοντωθούν μόνο κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό του εκμεταλλευτικού συστήματος λόγω υπέρμετρης βλακείας, αλλά όχι όλοι! Το σύστημα θα γεννήσει τόσους κι άλλους τόσους αφού τους χρειάζεται, εάν ο λαός δεν σαρώσει την σαπίλα, οικοδομώντας μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Το παραπάνω κείμενο είναι σίγουρο ότι πολλοί πολιτικοί, οι οποίοι θα το διαβάσουν σ’ όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του τόπου, θα το “πάρουν επάνω τους”, ενώ ακόμα περισσότεροι θα σκεφτούν ότι τους αφορά! Είναι επίσης σίγουρο ότι ο λαός θα το κολλήσει σ’ όποιον θέλει! Θα βρεθούν και κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό του σάπιου, εκμεταλλευτικού συστήματος οι οποίοι θα δυσαρεστηθούν γιατί ότι κάνουν το κάνουν με καλή πρόθεση! Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι! Το δυστυχώς δεν πηγαίνει στην “καλή πρόθεση”, αλλά στη νομιμοποίηση που δίνουν στο σύστημα το οποίο γεννά την φτώχεια και την ανέχεια επειδή ακριβώς είναι στ’ αλήθεια “καλά παιδιά”! Στη σύγκρουση όμως αυτή μεταξύ της χούφτας των παρασίτων που πίνουν το αίμα του κοσμάκη για να πλουτίζουν και του κοσμάκη που πεθαίνει από την πείνα και την εξαθλίωση δεν υπάρχουν “καλά παιδιά”! Τα “καλά παιδιά” ας είναι “καλά παιδιά” στο σπίτι τους! Στον αδυσώπητο αγώνα μεταξύ των “μεγαλοκαρχαριών” και των ανθρώπων του μόχθου, τα “καλά παιδιά” πρέπει να διαλέξουν! Ή θα είναι με το Κεφάλαιο ή θα είναι με τους εργάτες! Και με τους δύο δεν γίνεται!

You must be logged in to post a comment Login