Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού - Ευόσμου ενέπνευσε τον Βασίλη Λεβέντη...

Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου ενέπνευσε τον Βασίλη Λεβέντη…

levenths-dhmarxeio-kordelioy-eyosmoy

Πολλοί αδαείς και κακεντρεχείς έσπευσαν να χλευάσουν τον μεγάλο πολιτικό Βασίλη Λεβέντη εξαιτίας της προεκλογικής συμφωνίας που είχε συνάψει με υποψηφίους βουλευτές του, να παραιτούνται οι εκλεγέντες κάθε εξάμηνο και να αναλαμβάνουν οι επόμενοι. Το συγκεκριμένο μέτρο που δείχνει το δημοκρατικό πνεύμα της μεγάλης αυτής προσωπικότητας, είναι εμπνευσμένο από το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στον οποίον η διοικούσα παράταξη είχε δεσμευθεί προεκλογικά (η ίδια το λέει) ότι κάθε χρόνο θα παραιτούνται οι αντιδήμαρχοι και θα αναλαμβάνουν νέοι!

Ο μεγάλος πολιτικός άνδρας Βασίλης Λεβέντης, υποκλινόμενος μπροστά στο μεγαλείο των «τρεις την ώρα» παραιτήσεων, ωσάν η φιλολαϊκή πολιτική να εξαρτάται από αυτές, υιοθέτησε την πρακτική της διοίκησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προς το δημοκρατικότερο, αφού δεσμεύτηκε σε παραιτήσεις των βουλευτών του, όχι κάθε χρόνο, όπως ισχύει στο δήμο μας, αλλά κάθε έξι μήνες!

Θα συμπέραινε κάποιος ότι παρά τρίχα δεν ταυτίστηκαν οι απόψεις του Λεβέντη με τη διοίκηση του δήμου, ώστε να μιλάμε για την απόλυτη έμπνευση! Θα ήταν μέγα λάθος ένα τέτοιο συμπέρασμα διότι υπήρξε πλήρης ταύτιση στο δια ταύτα! Η συγκεκριμένη δέσμευση για παραιτήσεις και από τον Βασίλη Λεβέντη και από τη διοίκηση του δήμου έμεινε μια προεκλογική δέσμευση!

Παρ’ όλη όμως την τελική εξέλιξη, η ιστορία των παραιτήσεων ακούγεται αν όχι εντυπωσιακή τουλάχιστον χαρωπή, θυμίζοντας το «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ