Ο Συνεταιρισμός της Σούπερλιγκ κατέληξε σε προσωρινό συμβιβασμό

0
4
TEST

synedriash-super-league-sabidhs

Σε έναν προσωρινό συμβιβασμό (μέχρι την επόμενη σφοδρή σύγκρουσή τους) κατέληξαν οι πρωταγωνιστές του ανελέητου πολέμου συμφερόντων που μαίνεται στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη που συγκάλεσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Σουπερλίγκ, Γιώργος Μποροβήλος, με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, συμφωνήθηκε η σύσταση ειδικής επιτροπής, που θα αποτελούν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, η οποία θα επισκεφθεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ.

Πάντως, τα όσα διαδραματίστηκαν στη σύσκεψη, έκαναν φανερό ότι πρόκειται για μία απλή «εκεχειρία» στον πόλεμο των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης εξαπέλυσε επίθεση στον Β. Μαρινάκηκαι στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, ενώ οξεία ήταν η επίθεσή του και στον πρόεδρο της Σουπερλίγκ, Γ. Μποροβήλο, λέγοντας ότι «δεν μπορεί ένας υπόδικος να διαχειρίζεται τα λεφτά μου».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είχε σοβαρό επεισόδιο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη, με τους δύο άνδρες να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τον άλλο. Μάλιστα, τους δύο άνδρες προσπάθησε να χωρίσει ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος βρέθηκε στη συνάντηση, παρότι ως γνωστόν του έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο!