Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ολόκληρη η Ελλάδα μια χασισοφυτεία!

06-03-2016

indikh-kannabh-kalliergeia-narkwtika

Με αφορμή τη θέση του ΚΚΕ που εκφράστηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό από τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δ. Κουτσούμπα, οι Συριζαίοι έριξαν πολύ χολή σε Μέσα Ενημέρωσης και διαδίκτυο, ενθυμούμενοι μέχρι και τη θέση του ΚΚΕ για την έκλυση σε βοήθεια της Επαναστατικής κυβέρνησης του Αφγανιστάν το 1979 προς τη Σοβιετική Ένωση, προκειμένου να μην επικρατήσουν οι υποκινούμενες από τη CIA αντιδραστικές δυνάμεις των Ταλιμπάν, των επονομαζόμενων τότε Μουτζαχεντίν.

Το ότι στο ΚΚΕ δεν μπορούν να αντιληφθούν την διεθνιστική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των συνόρων, αρχής γενομένης από το Αιγαίο με πρώτο βήμα προς τη διεθνοποίησή του, την Τουρκοποίησή του υπό ΝΑΤΟϊκή επίβλεψη, είναι παραπάνω από δεδομένο! Το ΚΚΕ δεν μπορεί να πιάσει τους ρυθμούς των καιρών, οι οποίοι απαιτούν χάριν του ειρηνικού δρόμου προς το σοσιαλισμό, την παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους!

Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ που ασκείται στο ΚΚΕ, για τη θέση του δεύτερου στην συνδρομή των Σοβιετικών προς την επαναστατική κυβέρνηση του Αφγανιστάν έχει σημεία που είναι βάσιμη και σημεία που είναι αβάσιμη. Είναι μεν αλήθεια τα όσα λένε οι προοδευτικές δυνάμεις για καταπάτηση των δικαιωμάτων των Αφγανών από τους Σοβιετικούς, διότι δεν είναι λογικό όταν η κουλτούρα ενός λαού είναι να ευνουχίζει τις γυναίκες, να υπάρχει παρέμβαση για να σταματήσει η ανθρωπιστική αυτή διαδικασία! Δεν είναι δυνατόν όταν η κουλτούρα ενός λαού δεν επιτρέπει στις γυναίκες ούτε να δουν από χιλιόμετρα το σχολείο, να έρχεται κάποιος και να τις κάνει δασκάλες και γιατρέσες! Δεν είναι δυνατόν όταν η κουλτούρα ενός λαού θέλει τις γυναίκες με μπούρκα κάποιος, καταπατώντας τα χρηστά ήθη και έθιμα, να την αφαιρεί! Ίσως μάλιστα στα πλαίσια της καταγγελίας από τον ΣΥΡΙΖΑ της τότε Σοβιετικής παρέμβασης στο Αφγανιστάν και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Αφγανικό λαό που δοκιμάστηκε από αυτήν, να ψηφίσει νόμο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την υποχρεωτική ένδυση των Ελληνίδων με μπούρκα! Ίσως μάλιστα ο νόμος να περιλαμβάνει και τον λιθοβολισμό των Ελληνίδων που κατηγορούνται για μοιχεία!

Αυτό όμως στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δίκιο για την Σοβιετική παρέμβαση στο Αφγανιστάν είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, το οποίο θα έφερνε την Ελληνική οικονομία σε πολύ πλεονεκτική θέση! Ας το σκεφτούμε λίγο: Εάν οι Σοβιετικοί και η επαναστατική κυβέρνηση του Αφγανιστάν, που διέπραξαν εκτός των άλλων και την αθλιότητα του ξεριζώματος των φυτειών ινδικής κάνναβης, υπήρχαν ακόμα, τότε ένα τεράστιο πεδίο κερδοφορίας θα άνοιγε για την Ελλάδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζε τον νόμο για την αποποινικοποίηση των “μαλακών” ναρκωτικών, που τόσο πολύ έχει διαφημίσει, θα τον διεύρυνε λίγο, θα τον συνδύαζε με τις αγροτικές καλλιέργειες όπως ήδη κάποιοι πονηροί έχουν πει και θα έκανε την Ελλάδα μια τεράστια χασισοφυτεία, αντικαθιστώντας την έλλειψη ναρκωτικών που θα είχε δημιουργηθεί στην ελεύθερη καπιταλιστική αγορά από ένα Αφγανιστάν, το οποίο θα ήταν Λαϊκή Δημοκρατία! Θα εκμεταλλευόμασταν λοιπόν την απέχθεια που τρέφουν οι “κολλημένοι” κομμουνιστές στα ναρκωτικά και θα τα καλλιεργούσαμε εμείς οι προοδευτικοί αριστεροί στην Ελλάδα, σώζοντας και τους αγρότες και γενικά την οικονομία της Ελλάδας. Άρα η θέση του ΚΚΕ για την Σοβιετική παρέμβαση στο Αφγανιστάν ήταν σωστή, γιατί εν αγνοία του βοηθούσε τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα απέραντη χασισοφυτεία! Θα πρέπει λοιπόν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν την κριτική για τη στάση του ΚΚΕ στο ζήτημα αυτό.

Κατά τα άλλα έχουμε την βεβαιότητα ότι η διαφήμιση της προοδευτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα στηρίζεται στην ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και στην αποποινικοποίηση των “μαλακών” ναρκωτικών, αφού τον ΕΝΦΙΑ δεν τον ήκοψαν!

Υ.Γ. Επειδή το άρθρο που αναφερόταν στη στάση του Λεβέντη κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εξοστρακίστηκε και δυστυχώς όχι από “Λεβέντηδες”, καλό είναι πριν απορρίψουμε ένα άρθρο καθώς και τον συγγραφέα του, να το διαβάσουμε πρώτα! Η ανάγνωση του τίτλου και των πρώτων γραμμών ενός άρθρου καθώς και η έλλειψη χιούμορ δεν είναι ίδιον των επαναστατών, αλλά άλλων… Είναι λυπηρό να συμφωνούμε με κάποιον στην ουσία, αλλά να θέλουμε επιπλέον ο τρόπος της έκφρασής του να ταυτίζεται με τον δικό μας! Αυτό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login