Επαναληπτική εκμίσθωση Δημοτικού Αναψυκτηρίου

0
3

kordelio-plateia-eleytherias

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, διακηρύσσει ότι σύμφωνα με την υπ’αριθμ.62/2015 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου-Κορδελιού, την υπ’αριθ. 485/2015 ΑΔΣ και την υπ’αριθ. 523/2015 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου:

Εκτίθεται σε επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική Δημοπρασία: η εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου του πάρκου της Πλατείας Ελευθερίας, επί των οδών Α. Παπανδρέου & Κρήτης στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού.

Η Δημοπρασία θα διενεργηθεί στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Ευόσμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17/03/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την έναρξη της Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του παραπάνω δημοτικού χώρου καθορίστηκε από την Επιτροπή εκμισθώσεων-εκποιήσεων ακινήτων του Δήμου μας, στο ποσό των 4.800,00 € τον χρόνο.

Οι όροι διακήρυξης είναι οι ίδιοι με της 1ης δημοπρασίας εκμίσθωσης του εν λόγω ακινήτου, με εξαίρεση την ημερομηνία διεξαγωγής η οποία είναι αυτή της παρούσας περίληψης.

Οι όροι διακήρυξης είναι διαθέσιμοι στο Δημοτικό Κατάστημα Ευόσμου, στον 1ο όροφο στο τμήμα Διαχείρισης Προσόδων κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (βλ. παρακάτω).

Περίληψη διακήρυξης

Διακήρυξη