Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣφοδρή επίθεση του δημάρχου εναντίον δημοτικού συμβούλου για δημοσιεύματα και αναρτήσεις

Σφοδρή επίθεση του δημάρχου εναντίον δημοτικού συμβούλου για δημοσιεύματα και αναρτήσεις

Με αφορμή τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εμπλέκουν και στοχοποιούν τη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για τους χειρισμούς της στο έργο της ανάπλασης της οδού Επτανήσου, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πάγια τακτική μου να μην απαντώ σε επιθέσεις και στοχευμένες ενέργειες που έχουν ως μοναδικό στόχο να με πλήξουν πολιτικά και να δημιουργήσουν μόνον εντυπώσεις που εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα. Η ανοχή μου όμως σε τέτοια φαινόμενα, τα οποία το τελευταίο διάστημα εντατικοποιούνται, έδωσε το “δικαίωμα” σε κάποιους να ξεπεράσουν κάθε όριο ηθικής αλλά και λογικής, προβαίνοντας συστηματικά σε έναν “πόλεμο” διασποράς κατηγοριών και χαρακτηρισμών, τα οποία όχι μόνο είναι συκοφαντικά και ανυπόστατα αλλά στερούνται κάθε λογικής βάσης.

Πρόκειται για μια αγωνιώδη προσπάθεια, που υποκινείται από συγκεκριμένο αιρετό της αντιπολίτευσης ο οποίος άγεται και φέρεται τελευταίως με μόνο του σκοπό να πλήξει όχι μόνο τη διοίκηση αλλά και τον ίδιο το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Επειδή ο συγκεκριμένος αιρετός, επιστρατεύοντας το “αστυνομικό του δαιμόνιο” βλέπει παντού μόνον σκάνδαλα και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν για το έργο της οδού Επτανήσου, άδραξε την ευκαιρία να στρέψει τα βέλη του εναντίον της διοίκησης και εμού προσωπικά και να απαγγείλει κατηγορίες ως αυτόκλητος δικαστής. Με κατηγορίες του τύπου: “μεγάλο φαγοπότι” και “προσπάθεια κουκουλώματος” της υπόθεσης, ο εν λόγω αιρετός δεν διστάζει να στοχοποιεί ευθέως τη διοίκηση αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, για να στηρίξει τα νοσηρά ιδεολογήματά του.

Επειδή τα γραπτά μένουν και η ιστορία διδάσκει και επειδή οι  κατηγορίες που εξαπέλυσε και συνεχίζει να εξαπολύει είναι πολύ βαριές, τον καλώ:

– Να καταθέσει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιβεβαιώνουν τους παραπάνω χαρακτηρισμούς στους οποίους επιδόθηκε στις δημοσιεύσεις και αναρτήσεις του

 και τέλος

-Να προσκομίσει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που διαθέτει ώστε να  διερευνηθούν και να αποδοθούν ευθύνες.

Η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτη για όλους τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάποιοι ωστόσο –  εν προκειμένω ένας – στο όνομα της προσωπικής αναρρίχησης, προβολής και πολιτικής επικράτησης χάνουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αναζητώντας και εφευρίσκοντας υπευθύνους και ενόχους. Με τη μέθοδο της παραπλάνησης και της προπαγάνδας προσπαθούν να επιβιώσουν και να πορευτούν. Δυστυχώς για αυτούς η πραγματικότητα τους διαψεύδει!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ