Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για την υπόθεση της Επτανήσου»

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για την υπόθεση της Επτανήσου»

basileiadhs-eptanhsoy-facebook

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, κύριος Ανέστης Βασιλειάδης, σχολιάζοντας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης,  το άρθρο «ποιος τελικά ήθελε να ζημιώσει τον δήμο στην υπόθεση Επτανήσου» έγραψε τα παρακάτω: «Αν είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί στο επόμενο ΔΣ έπρεπε να γίνει μια δίωρη συζήτηση η οποία επί της ουσίας πάλι ελάχιστα προσέφερε;»

Η δίωρη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο συμπεριελάμβανε και το ιστορικό της υπόθεσης, το οποίο και η παράταξη του κ. Βασιλειάδη είχε ζητήσει. Περιελάμβανε επίσης τοποθετήσεις αρχηγών παρατάξεων, ως είθισται, αλλά και κάποιων που ανώνυμα άρθρα έθιγαν, με αφορμή την υπόθεση της Επτανήσου! Δυστυχώς κάποιοι, εξαιτίας του ότι έμαθαν μόνο λίγα κολλυβογράμματα, πίστεψαν ότι επί της ουσίας η δίωρη συζήτηση απάντησε στα ερωτήματα για την ανάπλαση της Επτανήσου και πείστηκαν ότι δεν υπάρχει θέμα!

Αν τα πράγματα ήταν πιο περίπλοκα καλά θα ήταν να είχαν αναλυθεί στο δημοτικό συμβούλιο από τον κ. Βασιλειάδη, ώστε να μην παρασυρθούν οι «ιθαγενείς» από αυτούς που προσπαθούν να «μπαλώσουν» μια υπόθεση που «βρωμάει»! Παρ’ όλο όμως που δεν αναλύθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από κ. Βασιλειάδη, η περιπλοκότητα των πραγμάτων, γιατί ίσως και ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι που τώρα γνωρίζει, ξέρει καλά πως θα δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε στείλει, χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση! Αναμένουμε λοιπόν με χαρά από τον κ. Βασιλειάδη ονόματα και διευθύνσεις, καθώς και την ουσία του ζητήματος της οδού Επτανήσου για να τα δημοσιεύσουμε.

Θα ήταν επίσης διαφωτιστικό, μιας και η υπόθεση απένταξης από το ΕΣΠΑ της ανάπλασης της οδού Επτανήσου βρίσκεται στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και μιας και ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα να μην χάσουν οι κάτοικοι του δήμου τα 750.000 ευρώ, να μας απαντήσει ο κ. Βασιλειάδης αν εκτιμά ότι υπάρχει τέτοια ελπίδα ή εάν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα που τον κάνουν να εκτιμά ότι τα χρήματα ενός έργου που υλοποιήθηκε θα χαθούν και οι δημότες θα κληθούν να τα πληρώσουν για δεύτερη φορά! Το ότι η άποψη του κ. Βασιλειάδη, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνά την χώρα, έχει μεγάλη σημασία ακόμα και για την εξέλιξη της υπόθεσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να το καταλάβει κανείς. Γι’ αυτό κι αναμένουμε εμπεριστατωμένα την άποψή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ