Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι «ταχυδακτυλουργοί» του Ευόσμου και ο Ουμπέρτο Έκο…

Οι «ταχυδακτυλουργοί» του Ευόσμου και ο Ουμπέρτο Έκο…

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 22ας Φεβρουαρίου του 2016, δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του χορντά που βαφτίστηκε jcb, ώστε να συρθεί αγωνιστής διευθυντής του δήμου σιδηροδέσμιος! Ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση την έστειλε στο αρχείο, διότι δεν μπορούσε να δει το «κρέας» ως «ψάρι»! Ο δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος παρεμπιπτόντως ποτέ δεν κατηγόρησε ευθέως τον συνταξιούχο πλέον, πρώην διευθυντή του δήμου για κλοπή, παρά συνεχώς μιλάει για διαφάνεια και έρευνα, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι αντιεισαγγελέας ξανάνοιξε την υπόθεση! Μάλιστα ζήτησε από τον δήμαρχο να ενημερώσει εκείνος το συμβούλιο για την συγκεκριμένη εξέλιξη, πράγμα για το οποίο ο δήμαρχος αντέδρασε έντονα!

Η ουσία της υπόθεσης δεν αντέχει σε κανέναν σοβαρό σχολιασμό και άλλωστε έχει εκτενώς αναλυθεί! Έχει όμως μια μικρή σημασία με αφορμή την αναφορά του δημοτικού συμβούλου να σχολιάσουμε μιαν άλλη αναφορά μιας σελίδας του διαδικτύου, με την οποία ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος αρνήθηκε να απαντήσει, σε ερώτηση του δημάρχου, αν έχει σχέση ή όχι! Η σελίδα αυτή λοιπόν από την εποχή που δημιουργήθηκε το περιστατικό του χορντά, που στη φαντασία κάποιων μετατράπηκε σε jcb, έχει την δημοσίευση με φωτογραφία ενός ολοκαίνουργιου σκαπτικού μηχανήματος, δημιουργώντας συνειρμούς ότι εκλάπη, διαμελίστηκε και πουλήθηκε ένα μηχάνημα του «κουτιού»! Η προβοκάτσια και η βρωμιά σ’ όλο της το μεγαλείο, μιας και το μάτσο με τα παλιοσίδερα ήταν τόσο jcb, όσο τον Αυγουστίνο Δημητρίου τον έκανε μαύρο από το ξύλο και κόντεψε να τον σκοτώσει η ζαρντινιέρα! Την διαχείριση της συγκεκριμένης σελίδας την αρνείται ο κάθε πιθανός διαχειριστής της! Γκαιμπελίστικες τακτικές «αρχαίου κάλους»!

Που κολλάει σε όλα αυτά ο προσφάτως αποθανών Ουμπέρτο Έκο;! Σε μία κορυφαία φράση που είχε πει για όσους ηλιθίους γράφουν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης: «Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα του λόγου σε λεγεώνες ηλιθίων, που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ, αφού είχαν πιει κανένα ποτήρι κρασί, χωρίς να βλάπτουν την κοινότητα. Τους αναγκάζαμε αμέσως να σωπάσουν, αλλά σήμερα έχουν το ίδιο δικαίωμα λόγου με ένα βραβείο Νόμπελ. Είναι η εισβολή των ηλιθίων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ