Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤοπικοί περιοδεύοντες θίασοι…

Τοπικοί περιοδεύοντες θίασοι…

skitso-tsip-laimhtomos-laos

Αναρωτιούνται μερικοί πως καταφέρνει ο πολιτικός απατεώνας και το τσίρκο που κουβαλάει μαζί του να κρατιέται στην διαχείριση της εξουσίας των «μεγαλοκαρχαριών», μετά τα τόσα ψέματα που είπε στον Ελληνικό λαό! Θα απαντούσε αμέσως κανείς πως ακριβώς επειδή έχει εξειδικευτεί στα ψέματα και στην απάτη επιλέχτηκε από τους λεφτάδες ως πολιτικό τους προσωπικό! Σωστό! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για να μπορέσει όλη αυτή η κουστωδία να κρατηθεί στη διακυβέρνηση και μάλιστα να φιλοδοξεί να διασπείρει τη διχόνοια μεταξύ των λαϊκών στρωμάτων δεν φτάνει μόνο η άρχουσα τάξη και η στήριξή της, μέσω των σάπιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του συστήματος παιδείας που έχει δομήσει. Χρειάζονται και οι τοπικοί «πυλώνες», οι τοπικοί περιοδεύοντες θίασοι. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα ένας τέτοιος θίασος, που το μόνο που του έλειπε ήταν μια μαϊμού και μια αρκούδα, βγήκε στους δρόμους του δήμου μας για να προπαγανδίσει την κυβερνητική εκδήλωση για το Ασφαλιστικό με ομιλητή τον Υπουργό! Βγήκε να διαφημίσει την καλή αριστερή «λαιμητόμο», την οποία ο λαός απαίτησε μαζικά την προηγούμενη Πέμπτη να την πάρουν πίσω και να την βάλουν εκεί που ξέρουν… στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Οι αριστεροί, λοιπόν, στους δρόμους αλλά όχι με τις κατσαρόλες και τις κουτάλες που μας είχαν συνηθίσει στο κίνημα των πλατειών αντάμα με τους Χρυσαυγίτες, αλλά με τους τηλεβόες και τις αφίσες, προβάλλοντας αντισυγκεντρώσεις υποστήριξης του νόμου λαιμητόμου, τις μέρες που ο λαός κατέβαινε κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους εναντίον του εκτρώματός τους! Μάλιστα τόσο πολύ έχουν γοητευτεί ακόμα και αυτοί οι τοπικοί θίασοι από την διαχείριση της εξουσίας των σαπιοκοιλιάδων που έχουν πάθει και οξεία χοντροπετσίαση! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι παρά τα γιούχα που έφαγαν από τους περαστικούς εκείνοι συνέχισαν απτόητοι το καθήκον της ηχορύπανσης και της αφισορύπανσης;! Παρεμπιπτόντως με βάση τη συμπεριφορά του Συριζαίικου θιάσου είναι ευκαιρία να τεθεί ως ζήτημα στο κοινοβούλιο από τον δήμο να σβηστούν κάτι χοντρά πρόστιμα που είχε ρίξει το κράτος στους υποψήφιους δημάρχους του δήμου μας για αφισορύπανση,  γιατί σίγουρα η αριστερά δεν δέχεται άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά!

Κατηγορούν μετά οι αριστεροί της πλάκας τους χρυσαυγίτες γιατί είναι φασίστες και δεν τολμάνε να το πουν στα ίσια! Ενώ αυτοί που είναι γνήσιοι διαχειριστές του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, γνήσιοι δήμιοι του λαού και παρουσιάστηκαν σαν σωτήρες, σχεδόν σαν κομμουνιστές, είναι αξιοπρεπείς και κυμπάριδες! Τρέχει το κυμπαριλίκι από τα μπατζάκια των Συριζαίων! Αυτών που θα καταργούσαν τα μνημόνια μ’ ένα νόμο και μ’ ένα άρθρο και μετά ανακάλυψαν την καμένη γη! Δεν την ανακάλυψαν μετά! Από πριν την είχαν σχεδιασμένη!!

Είναι και μερικοί αφελείς παρασυρμένοι από την φτώχεια τους και από την αγανάκτηση για την κοροϊδία που τους έκαναν οι Συριζαίοι και χαραμίζουν το σάλιο τους για να τους φτύσουν! Απομόνωση χρειάζεται, όχι φτύσιμο! Ούτε την καλημέρα μας, ούτε την καλησπέρα μας, ούτε την καληνύχτα μας  σ’ αυτούς τους τσαρλατάνους που έπαιξαν το αριστερό χαρτί της εξαπάτησης του λαού! Εκεί στη γωνιά μαζί με τους φασίστες που κρύβουν ότι είναι φασίστες! Εκεί τους αξίζει, αφού σαν συνεταιράκια εξαπάτησαν τον λαό στις πλατείες του 2011 και συνεχίζουν και σήμερα να τον εξαπατούν! Στη γωνιά αυτοί, στο δρόμο του αγώνα ο λαός για να γκρεμίσει την πολιτική που και οι δύο από άλλα μετερίζια υπερασπίζουν! Την πολιτική που κάνει τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς λιμοκτονούντες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ