Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕ όχι και κυβερνητικός συνδικαλιστής ο αγωνιστής του ΣΥΡΙΖΑ...

Ε όχι και κυβερνητικός συνδικαλιστής ο αγωνιστής του ΣΥΡΙΖΑ…

ota-larisa-gkremise-mnhmonia-kai-afentika

Σε συνέλευση δημοτικών υπαλλήλων, στα πλαίσια των δράσεων ενόψει της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας της 4ης του Φλεβάρη, εκπρόσωπος των ταξικών αγωνιστικών δυνάμεων αποκάλεσε ένα μέλος ανωτάτου δημοσιοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού οργάνου, κυβερνητικό συνδικαλιστή και ο κυβερνητικός συνδικαλιστής εξανέστη!

Γιατί εξανέστη ο κυβερνητικός συνδικαλιστής;! Μη σας περνάει από το μυαλό, επειδή έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ Νο1 του Τσίπρα και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ Νο2 του Λαφαζάνη, έτσι ώστε να συνεχίσει να παριστάνει τον επαναστάτη της Λαϊκής Ενότητας! Ο κυβερνητικός συνδικαλιστής παραμένει Συριζαίος, αλλά εξανέστη διότι έτσι συνήθιζαν να κάνουν οι σοσιαλδημοκράτες (Πασόκοι) πολιτικοί συνδικαλιστές, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε μπουλουκιδών αντάμα με τις πρακτικές τους! Έτσι ο αγαπητός μας συνδικαλιστής, όταν πάει σε συνελεύσεις εργατικές, βγάζει έξω από τον χώρο της συνεδρίασης το κομματικό σακάκι και βάζει αυτό του αγωνισταρά συνδικαλιστή, απαιτώντας μάλιστα από τους ιθαγενείς που συμμετέχουν στη συνέλευση να ξεχάσουν την κομματική του ιδιότητα!

Θα περνούσε από το μυαλό  κάποιου ότι όλη αυτή η διαδικασία οφείλεται σε ιδιομορφίες ανθρώπων! Θα ίσχυε αυτό, εάν ήταν ίδιον συγκεκριμένων κι όχι όλων των Πασόκων συνδικαλιστών κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και όλων των Συριζαίων συνδικαλιστών τώρα! Είναι επιστήμη, όχι ιδιομορφία! Ενώ σαν κόμμα ξεζουμίζουν τον λαό και ισοπεδώνουν ότι δεν κατάφεραν να γκρεμίσουν οι Πασοκοδεξιοί, την ίδια στιγμή στο συνδικαλιστικό κίνημα παριστάνουν όχι απλά τις μωρές παρθένες, αλλά τους αγωνισταράδες! Μην ξεχνάμε την κορυφή αυτή της αθλιότητας, όταν κατά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ διαδήλωνε ενάντια στους βομβαρδισμούς! Έβλεπες λοιπόν τον τάδε ή τον δείνα πολιτικό απατεώνα να βάζει την υπογραφή του για να δολοφονηθούν οι Γιουγκοσλάβοι και μετά αλλάζοντας σακάκι για να μην γράψουμε σώβρακο, κατέβαινε στους δρόμους για να καταγγείλει την υπογραφή του! Κι αν βρισκόταν κανένας που δεν ανεχόταν την κατάμουτρη κοροϊδία και πετούσε κανένα αυγό χαρακτηριζόταν από πάνω και τραμπούκος! Να σου τώρα κι οι Συριζαίοι!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ