Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΠρόσκληση της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Πρόσκληση της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

eedye-logo

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης με το οποίο καλεί σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην περιοχή μας. Τις ωμές επεμβάσεις των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σε όλη τη Μέση Ανατολή και την κλιμακούμενη αντιπαράθεσή τους με τη Ρωσσία στη Συρία. Τις δολοφονικές επιδρομές με πρόσχημα τη δήθεν αντιμετώπιση των λεγόμενων Τζιχαντιστών και του «Ισλαμικού Κράτους», που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές δημιούργησαν. Την ασταμάτητη επιθετικότητα του Ισραήλ ενάντια στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και την ατέρμονη αιματοχυσία του. Από μέρα σε μέρα γίνεται και πιο αντιληπτό, ότι η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας απειλείται, ότι ο κίνδυνος μιας γενικευμένης σύρραξης είναι πολύ ορατός.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος της πατρίδας μας να είναι σε ετοιμότητα, γιατί η Ελλάδα, τα Βαλκάνια και η περιοχή μας ολόκληρη επηρεάζονται άμεσα από αυτές τις εστίες έντασης και πολέμου.

Η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ καλεί μα μέλη και τους φίλους της στην καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Πίτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 του Γενάρη 2016, ώρα 18:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα αποτελέσει τιμή για μας να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα επόμενα κοινά βήματά μας, να χαρούμε τα εκλεκτά εδέσματα και να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί.

Θεσσαλονίκη, 04/01/2016

Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ