Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ο μάντης Κάχλαντας!

11-12-2015

karagkiozhs-xatzhavaths

Ρωτάει γνωστός Χατζηαβάτης, στον οποίον αυτοί που πίνουν το αίμα του κοσμάκη έχουν δώσει ένα μαργκούτσι για να το κραδαίνει κάθε πρωί στην τηλεόραση εκβιάζοντας την συνείδηση των εξαθλιωμένων, έναν άλλον Χατζηαβάτη, που χρόνια ύβριζε τον Ελληνικό λαό γιατί δεν του έκανε το χατίρι να τον κάνει «φωτομοντέλο», τι θα απαντούσε στον γείτονά του, ο οποίος θα τον ρωτούσε που πάει η κατάσταση, διότι αυτό το δεύτερο υποκείμενο έχει πέσει μέσα, λέει, σ’ ένα μεγάλο ποσοστό σ’ αυτά που έχει πει!

Απαντάει λοιπόν αυτό το χαμένο κορμί, ότι το πολιτικό και το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας παραμένει και ότι χρειάζεται μία κυβέρνηση οικουμενική, κατά τη γνώμη του, η οποία θα ζητήσει θυσίες από το λαό, αλλά χωρίς ένα κομμάτι του πολιτικού κόσμου να υπονομεύει το έργο της! Αυτή η κυβέρνηση, κατά τη γνώμη του καρνάβαλου, πρέπει να σχηματιστεί σύντομα και πρέπει να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό!

Τι εννοεί το καρναβάλι, όταν μιλάει για αλήθειες είναι γνωστό από τις τοποθετήσεις του στα κανάλια που τον έχουν κάνει πορνοστάρ! Μείωση έως κατάργηση συντάξεων, άμεση εκτέλεση των συνταξιούχων, ισοπέδωση μισθών, κλείσιμο νοσοκομείων, γκρέμισμα σχολείων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και επαναφορά με νόμο της δουλείας! Κάθονται και οι χαχόλοι κι ακούν τον αυτιάμπουρα να παίρνει συνέντευξη από το παράσιτο με το παλικαρίσιο όνομα, την γλοιώδη φωνή, την σιχαμένη φιγούρα, τις αλήτικες σκέψεις και τις βρωμερές προτάσεις!

Έχει και κάποια ζώα, όπως κάποτε έλεγε τους σημερινούς παρατρεχάμενούς του ο γλίτσας, που πιστεύουν ότι οι ίδιοι «ανέβασαν» τη γλίτσα στην «πασαρέλα» παρασυρόμενοι από την παλιά Ελληνική ταινία και το σύνθημά της για την «γκλίτσα» στη Βουλή! Κι ούτε που κατάλαβαν τα πρόβατα, όπως τους αποκαλούσε, πως δεν ήταν αυτά που αποφάσισαν να τον βάλουν στο «μαντρί», μα οι τσοπαναρέοι, εκείνα τα μαύρα αφεντικά του αυτιάμπουρα, ο οποίος κραδαίνει το μαργκούτσι και φοβίζει τον κόσμο! Γιατί εάν νομίζουν πως τα τσοντοκάναλα αποφάσισαν να κάνουν τον τσαρλατάνο πρώτη μούρη επειδή αναγνώρισαν τις ικανότητες του σκουπιδοτενεκέ, είναι όντως ζώα, όπως τους φώναζε ο ξεγάνωτος τενεκές, ο οποίος έχει θέσει σαν στόχο να γεμίσει σταυρούς την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης καρφώνοντας απάνω για παραδειγματισμό όλους όσους θεωρούν πως εν έτη 2015 και με τόσο παραγόμενο πλούτο, μπορούν όλοι οι άνθρωποι της γης να ζήσουν ανθρωπινά κι όχι μόνο αυτό το σκουλήκι και τα υπόλοιπα καθάρματα της συνομοταξίας του, είτε αυτοί ανήκουν στα αφεντικά, είτε στο πολιτικό προσωπικό!

Υ.Γ. Δεν θα σχολιάσουμε το πόσο έχει πέσει «μέσα» στις προβλέψεις του, το κάθαρμα που έδινε την συνέντευξη στο άλλο κάθαρμα, καθώς όλους όσοι το πρώτο κάθαρμα καταράστηκε σε ζωντανή μετάδοση, ζητώντας από τον θεό να τους εξολοθρεύσει, ο θεός για να τον κάνει να σκάσει από το κακό του, τους έχει αντικαταστήσει τα πόδια με ρίζες και είναι πολύ πιθανόν να αποδημήσουν εις Κύριον όταν αυτός ο πλανήτης φτάσει στο τέλος του, δηλαδή μετά από κάτι εκατομμύρια χρόνια! Τόσο ικανός Κάλχαντας είναι αυτός ο Κάχλαντας που τα βρωμοκάναλα τον έχουν κάνει φίρμα!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login