Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Θα επιτρέψουμε την εξολόθρευση ηλικιωμένων και αναπήρων;!

01-12-2015

gkilotina-elpida-syntaxiouxoi

Το Ιπποκράτειο δεν έχει τα κονδύλια για να αλλάξει μπαταρίες σε βηματοδότες και πρέπει οι γιατροί να πιέσουν για το επείγον μιας υπόθεσης, προκειμένου ο ασθενής να μην αποδημήσει εις Κύριον! Προφανώς αυτό το καραγκιοζιλίκι της «Δεύτερης φοράς Αριστερά» δεν συμβαίνει μόνο στο Ιπποκράτειο και δεν συμβαίνει μόνο με τους βηματοδότες! Είναι βέβαιο ότι αυτό συμβαίνει και στα υπόλοιπα νοσοκομεία και στις υπόλοιπες παθήσεις! Εν προκειμένω, ένας βηματοδότης χωρίς μπαταρία σταματά και ο ασθενής πεθαίνει! Όχι ότι ένας ινσουλινοεξαρτώμενος ζει χωρίς ινσουλίνη!

Βέβαια σ’ αυτήν την βρωμερή ιστορία της «Δεύτερης φοράς Αριστερά», μπορεί κάποιος να διακρίνει και τα θετικά της υπόθεσης! Ποιοι φέρουν ως επί το πλείστον βηματοδότες;! Οι ηλικιωμένοι! Άρα σκέφτεται ο πονηρός «Ελπίδας», που ήρθε το Σωτήρα παρασταίνοντας, αφήνοντάς τους χωρίς μπαταρία, γλιτώνουμε αφενός την μπαταρία και τα φάρμακα που θα ξόδευαν για όσον καιρό θα ζούσαν οι παλιόγεροι και αφετέρου «καβαντζώνουμε» τη σύνταξη, που στο κάτω κάτω ανήκει στον τίμιο μεγαλοεπιχειρηματία κι όχι στα ραμολιμέντα! Πλήρωσε, λέει, ο παππούς εισφορές για να πάρει σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για εκατό χρόνια! Μπούρδες!! Πλήρωσε για να μπορεί ο «Ελπίδας» να δώσει τις εισφορές του στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι προηγούμενοι από τον «Ελπίδα» στο τζόγο των ομολόγων και των χρηματιστηρίων! Ελεύθερη οικονομία! Καπιταλισμός!! Δύνανται οι κυβερνήσεις να παίξουν τις εισφορές του παππού, όπου γουστάρουν, αφού εκλέγονται δημοκρατικά! Κι αφού τις έπαιξαν και τις έχασαν για να τις κερδίσουν τ’ αφεντικά τους, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, τώρα ετοιμάζονται να ρίξουν μια γερή κλωτσιά στον παππού, που τους πλήρωνε χρόνια τους ρεμπεσκέδες, αυτούς και τα παράσιτα τ’ αφεντικά τους και να τον πετάξουν στον Καιάδα!

Καθόμαστε κι εμείς σαν χαχόλοι και παρακολουθούμε εκτελεστικά αποσπάσματα, σαν να βλέπουμε «τόλμη και γοητεία» κι έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη γιατί η εκτέλεση δεν περιλαμβάνει ούτε σφαίρα, ούτε γκιλοτίνα, ούτε κρεμάλα, ούτε θανατηφόρο ένεση, ούτε λιθοβολισμό! Περιλαμβάνει μια απλή άρνηση αλλαγής της μπαταρίας του βηματοδότη λόγω έλλειψης κονδυλίων, που ο παλιόγερος τα πλήρωσε επί εκατό, αλλά αυτές είναι παλιές ιστορίες! Κάθονται και οι ξετσίπωτοι της «δημοκρατικής Αριστεράς» και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κραυγάζοντας ότι παρέλαβαν καμένη γη από τους Σαμαροβενιζέλους! Και είναι και ξετσίπωτοι και απατεώνες γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμένη γη, αφού τα αφεντικά τους, οι μεγαλοκαρχαρίες, ξεχειλίζουν τον πλούτο, που ο κοσμάκης παρήγαγε, μέχρι κι από τα ρουθούνια, αλλά ακόμα κι αν υπήρχε καμένη γη, που δεν υπάρχει, θα δικαιολογούνταν αριστερές ανθρωποθυσίες;! Αφόδευσ@ν οι αριστεροί και βγήκαν αυτοί! Τέτοιοι αριστεροί είναι!

Αυτοί είναι αυτοί και είναι χειρότεροι από τους Σαμαροβενιζέλους, γιατί παράστησαν για να έρθουν τους Αριστερούς και λέρωσαν με τα βρωμολούλουδά τους τη μάντρα της Θυσίας! Βρωμολούλουδα που θα τα καταθέσουν χωρίς ντροπή και στον Καιάδα που θα πετάξουν ηλικιωμένους και ανάπηρους, μαζί με τα υποκριτικά δάκρυα και τις μύξες τους! Εμείς θα τους το επιτρέψουμε;! Θα κάνουμε υπομονή παρακολουθώντας ανθρωποθυσίες σαν σε κινηματογραφική ταινία ή θα τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν;! Θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε, θα κάνουμε ότι δεν ακούμε, θα σωπάσουμε ή θα ανοίξουμε καλά μάτια και αυτιά και θα βροντοφωνάξουμε για να μας ακούσει όλος ο κόσμος ότι το 2015 με τόσο πλούτο γύρω μας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στα καρναβάλια της «Αριστεράς», μαζί με τα συναιτεράκια τους που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, να φάνε τα σπλάχνα του λαού για να πλουτίσουν τ’ αφεντικά τους;! Θα ανεχτούμε να μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» ξεκοκαλίζοντας τον πλούτο που εμείς παράγουμε ή θα αποφασίσουμε να τραβήξουμε το δρόμο του αγώνα για να γίνει λαϊκή ιδιοκτησία όλος αυτός ο πλούτος;!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login