Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔ. Αποστόλου: «Εάν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου ήταν ανυπόστατες η Αποκεντρωμένη...

Δ. Αποστόλου: «Εάν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου ήταν ανυπόστατες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν θα ασχολούνταν»!

Δημοτικό Συμβούλιο 30 Οκτώβρη 2015

Ο κύριος Αποστόλου από τη μία κάνει πως δεν καταλαβαίνει την επίθεση που δέχτηκε από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και από την άλλη εμμέσως πλην σαφώς επιμένει στις καταγγελίες του λέγοντας ότι «εάν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου ήταν βλακείες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα τον έγραφε»! Σ’ αυτό βέβαια του απαντά η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Δημητρίου, ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έχει δικαίωμα να αξιολογήσει την καταγγελία και να την βάλει στο αρχείο χωρίς να προχωρήσει διαδικασίες ελέγχου. Ο κ. Αποστόλου λέει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τις καταγγελίες στο δήμο και επίσης αυτό που ζητάει είναι έλεγχος για να γίνει καλύτερη η διοίκηση και όχι για να κατηγορήσει κάποιον,  όπως και δεν κατηγορεί! Εν τέλει ο κ. Αποστόλου αρνείται να αποσύρει την καταγγελία και ζητάει ορισμό εμπειρογνώμονα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να διασφαλιστεί ο ίδιος! Στη σφοδρότητα των κατηγοριών του κ. Ναθαναηλίδη αυτό που απάντησε ο κ. Αποστόλου ήταν ότι «ο κ. Ναθαναηλίδης να κοιτάει τα εσωτερικά της δικής του παράταξης και ν’ αφήσει των άλλων»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ