Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«2.300.000 ευρώ ζημιά του δήμου από την καταγγελία του κ. Αποστόλου»

«2.300.000 ευρώ ζημιά του δήμου από την καταγγελία του κ. Αποστόλου»

Δημοτικό Συμβούλιο 30 Οκτώβρη 2015

Ο δήμαρχος, κ. Σούλας, ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο ότι εξαιτίας της καταγγελίας του κ. Αποστόλου προς την αποκεντρωμένη διοίκηση, εκείνη δεν αφήνει να πραγματοποιηθεί η απόσυρση των 17 οχημάτων, με κίνδυνο ο δήμος να χάσει την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ύψους 2.300.000 ευρώ! Ο κ. δήμαρχος κατόπιν αναφέρεται σε κάποιον «εμπειρογνώμονα» μηχανικό τον οποίον δεν διόρισε το δημοτικό συμβούλιο, αλλά ο κ. Αποστόλου αυτοβούλως! Ο κ. δήμαρχος ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο ότι ο κ. Αποστόλου μαζί με τον «εμπειρογνώμονα» επισκέφτηκαν τον όρχο οχημάτων του δήμου! Ο «εμπειρογνώμονας» μάλιστα έμπαινε κάτω από τ’ αυτοκίνητα για να δει αν λείπει κάτι απ’ αυτά! Όταν ο κ. δήμαρχος απαγόρευσε την οποιαδήποτε ενέργεια του «εμπειρογνώμονα» μηχανικού, που δεν είχε καμία αρμοδιότητα, ο κ. Αποστόλου αντέδρασε κι αποχώρησε μαζί με τον μηχανικό.

Ο κ. Σούλας καταγγέλλει στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο κ. Αποστόλου σ’ αυτή του την καταγγελία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σκοπίμως αναφέρει περιστατικά χωρίς να εκθέτει όλη την αλήθεια για να δημιουργήσει συνειρμούς ότι υπάρχει κλοπή και διαφθορά στην οποία συμμετέχουν όλοι εκτός από τον ίδιο!

Ο κ. δήμαρχος χαρακτηρίζει απαράδεκτη την τακτική του κ. Αποστόλου να αμφισβητήσει το πόρισμα επιτροπής εκλεγμένης από το δήμο για τα οχήματα, αποτελούμενη από τους κ. Μαξούρα, Μανδαλιανό και Παπαδόπουλο, ζητώντας να γίνει μια νέα επιτροπή για να ελέγξει την προηγούμενη! Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος καμίας παράταξης δεν δέχτηκε να συμμετέχει στην επιτροπή που πρότεινε ο κ. Αποστόλου, γιατί όπως λέει ο κ. δήμαρχος όλη αυτή η ιστορία ήταν μια κοροϊδία! Ο κ. δήμαρχος συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι στο επόμενο στάδιο μπορούμε να κάνουμε μια τρίτη επιτροπή για να ελέγξει τη δεύτερη που ήλεγξε την πρώτη! «Απαράδεκτη κατάσταση» όπως λέει ο κ. δήμαρχος και μάλλον ο μόνος που διαφωνεί είναι ο κ. Αποστόλου.

Ο κ. δήμαρχος αναφέρεται στα ανταλλακτικά που υποτίθεται ότι έλειπαν από κάποιο απορριμματοφόρο, λέγοντας ότι ήταν ακριβώς δίπλα του, αφού χρειάστηκε να κατέβει η μηχανή από αυτό, λόγω βλάβης και η επανατοποθέτησή της κρίθηκε ασύμφορη.

Ο κ. δήμαρχος καταλήγει ότι ο κ. Αποστόλου θα χρεώσει τους δημότες με 2.300.000 ευρώ, εάν αυτά χαθούν από το ΕΣΠΑ, γιατί η αγορά των οχημάτων έχει δρομολογηθεί και δεν μπορεί να σταματήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ