Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Τι γυρεύει ο Ποντιακός Ελληνισμός αντάμα με τη Χρυσή Αυγή;!

08-11-2015

xrysh-aygh-pontioi-diamartyria

Ο Φίλης δήλωσε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και οι Πόντιοι εξανέστησαν! Μόνο οι Πόντιοι;! Είναι ζήτημα μόνο των Ποντίων εάν υπήρξε ή δεν υπήρξε γενοκτονία;! Κι επειδή ο Φίλης με την Παγκάλεια τακτική βγήκε με περισσό θράσος και δήλωσε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, οι Πόντιοι νομιμοποιούνται να διαδηλώνουν στο δικαίωμα της δικής τους μνήμης, της δικής τους γενοκτονίας, αλλά στην στέρηση του δικαιώματος της μνήμης σε άλλους λαούς;!

Δεν θα αναρωτηθούμε αυτό που η πλειονότητα των σκεπτόμενων Ελλήνων αναρωτιέται αυτές τις ημέρες, το πώς δηλαδή οι Πόντιοι επιτρέπουν να διαδηλώνουν μαζί τους οι Ναζί της Χρυσής Αυγής υπερασπίζοντας την ιστορική μνήμη των Ποντίων, την ίδια στιγμή που υπερασπίζουν το δικαίωμα της Ναζιστικής Γερμανίας να καίει Ελληνικά χωριά και να εκτελεί Έλληνες! Θα αναρωτηθούμε άλλο πράγμα! Η γενοκτονία των Ποντίων ήταν γενοκτονία ότι κι αν δηλώνει ο ανεκδιήγητος Φίλης και η ακατονόμαστη κυβέρνησή του. Η γενοκτονία των Εβραίων ήταν γενοκτονία;! Υπήρξε ή δεν υπήρξε;! Κι αν υπήρξε κι αν οι Εβραίοι έχουν δικαίωμα στην ιστορική μνήμη, όπως έχουν οι Πόντιοι, όπως έχουν και οι Αρμένιοι, πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται στους ναζί της Χρυσής Αυγής, στους υμνητές των φούρνων και των θαλάμων αερίων, να πορεύονται αντάμα με τους απογόνους των δολοφονημένων και ξεριζωμένων, από τις πατρογονικές εστίες τους, Ποντίων;! Εκτός κι αν οι συγκεκριμένοι Πόντιοι που πορεύτηκαν αντάμα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής διεκδικούν το δικαίωμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των δικών τους προγόνων κατ’ αποκλειστικότητα ή ακόμα χειρότερα διεκδικούν την αναγνώριση της γενοκτονίας, αλλά όχι και την καταδίκη της! Αλλιώς πως δικαιολογείται η συμπόρευση με τους μαχαιροβγάλτες;!

Θα βρισκόταν ίσως κάποιος έξυπνος, ο οποίος θα απαντούσε όσον αφορά την γενοκτονία των Εβραίων ότι κι αυτοί τα ίδια κάνουν στους Παλαιστίνιους! Η γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς και όχι από τους Εβραίους, δεν αναιρεί την γενοκτονία των Εβραίων από τους Ναζί προγόνους των Χρυσαυγιτών! Άλλωστε οι Παλαιστίνιοι είναι σκουρόχρωμοι κι έτσι οι Χρυσαυγίτες δεν θα έμπαιναν στον κόπο να τους υπερασπίσουν, άσχετο που πολλοί από τους «Έλληνες» «Αρίους» είναι πιο σκουρόχρωμοι κι απ’ τους Πακιστανούς! Οι υμνητές των κρεματορίων και της γενοκτονίας των Εβραίων, καταδικάζουν την γενοκτονία του Ατατούρκ και κάποιοι Πόντιοι τους επιτρέπουν να περπατούν δίπλα τους κι όχι μόνο να περπατούν, αλλά να ξυλοφορτώνουν κι όποιον τους καπνίσει! Διαμαρτύρεται κι ο Κουμουτσάκος! Δεν ευχαριστεί την τύχη του, που δεν βρέθηκε κάποιος Ρουπακιάς για να τον «περιποιηθεί», όπως «περιποιήθηκε» τον Φύσσα!

Έχει και κάτι «Αριστερούς» σαν την «αριστερή» κυβέρνηση που χαίρονται με τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου, που τον υπερασπίζονται και μάλιστα μέμφονται όσους καταδικάζουν την πράξη, επειδή ο Κουμουτσάκος είναι Νεοδημοκράτης! Κάνουν οι αριστεροί της πλάκας πως δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά είναι αλυσίδα και αλληλοτροφοδότηση βιαιοτήτων που θα ξεσπάσουν στο κεφάλι του λαού, είτε από τους Ναζί της Χρυσής Αυγής, είτε από τους επίσημους κατασταλτικούς μηχανισμούς, δήθεν για να απομονωθούν οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι όμως θα διαδηλώνουν περήφανα, δίπλα στα Ποντιακά λάβαρα!

Καθήκον όλων των Ελλήνων, αλλά προπάντων των Ποντίων που υπέστησαν γενοκτονία, είναι να απομονώσουν τους ναζί της Χρυσής Αυγής, τους απογόνους αυτών που ευθύνονται για τη γενοκτονία λαών και κοινωνικών ομάδων, να μην τους ξαναεπιτρέψουν να πατήσουν το πόδι τους στις εκδηλώσεις τους και να μην νομιμοποιήσουν το Φίλη με αυτή τους την τακτική! Γιατί σε λίγο διάστημα αυτό που θα βγει να πει η «πονηρή αλεπού» και πολύς κόσμος θα του δώσει δίκιο, είναι το πώς είναι δυνατόν να διεκδικούν το δικαίωμα στην αναγνώριση γενοκτονίας αυτοί που συμπορεύονται με τους απογόνους αυτών που διέπραξαν τις μεγαλύτερες γενοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας! Ας το σκεφτούν καλά οι Πόντιοι κι ανάλογα ας πράξουν όχι μόνο για να μην δώσουν επιχειρήματα στο Φίλη κι άλλους «αριστερούς» παραποιητές της ιστορίας, αλλά και γιατί η συμπόρευση με φασίστες, δολοφόνους, ναζί δεν ταιριάζει ούτε στην κουλτούρα, ούτε στην ιδιοσυγκρασία των Ποντίων.

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login