Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Δόξα και τιμή στον Φύρερ και τα παλικάρια του

27-10-2015

 

Παραμονές της 28ης Οκτωβρίου νέο βίντεο είδε τη δημοσιότητα με τον Φύρερ να παραληρεί, απειλώντας πως θα ξαναθάψει τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, όπως οι πρόγονοί του τα έθαψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι! Προκαλεί εντύπωση πώς αυτό το παλικάρι με το αρχαιοελληνικό κάλος να καθρεπτίζεται στο στιβαρό του κορμί, έθαψε τους κομμουνιστές στο Γράμμο και στο Βίτσι, αφού στο «χαρτί υγείας» που εκδίδει, δίκην περιοδικού, έχει δηλώσει ότι ανήκει στους ηττημένους! Μην γελιέστε!! Εννοεί στους ηττημένους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στους ναζίδες δηλαδή! Γιατί στο Γράμμο και στο Βίτσι έβγαλε τη στολή του ηττημένου ταγματασφαλίτη και Αμερικανοφορέθηκε! Έγινε αμερικανοταγματασφαλίτης! Έτσι το παλικάρι αυτό που ετοιμάζεται να ξαναθάψει αγωνιστές, μετατράπηκε σε νικητή από ηττημένο, αφού οι υπηρεσίες του, ήταν απαραίτητες στην καινούργια κατοχή, που διαδέχθηκε αυτήν των ναζί! Άλλωστε ο Έλληνας ταγματασφαλίτης, συνεργάτης των γερμανών κατακτητών, ουδόλως πρωτοτύπησε! Έπραξε όπως η συντριπτική πλειονότητα των ναζί αξιωματικών που πέρασαν στην υπηρεσία των Αμερικάνικων υπηρεσιών, τιμώντας τις πορδοϊδέες τους περί ανωτερότητας τους! Ώ τι γέλως;! Αυτή η συζήτηση περί ανωτερότητας μας φέρνει στο νου παλιό και νέο(έλληνα), αρχηγό των ναζί και κατουριόμαστε από τα γέλια στην όψη των ψηλών, ξανθών, λεπτών, γαλανομάτηδων! Πώς γίνεται όλοι όσοι καμία σχέση δεν έχουν με το πρότυπο του ξανθού, λεπτού, ψηλού, γαλανομάτη να είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για να πείσουν ότι είναι τέτοιοι, ρωτήστε τον Φύρερ και το τσίρκο που σέρνει μαζί του! Κάτι θα ξέρουν!

Από την άλλη αναρωτιόμαστε πως θα θάψει τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν! Με τα μυξομάντηλα;! Γιατί μόνο με αυτά μπορεί! Γέμισε τον τόπο μύξες, φωνάζοντας, αφού τον έκλεισαν στη «μπουζού» (έκφραση της διανοούμενης γυναικός του στη διάλεξή της για την κόρη πολιτικού τους αντιπάλου), ότι είναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι… sorry εθνικιστής, και ότι καμία σχέση δεν έχει με τον ναζισμό και τον φασισμό! Αυτός, ο υπαρχηγός του και τα «παλικάρια» του, καμία σχέση δεν έχουν με τον ναζισμό! Και οι φωτογραφίες τους;! Και οι πορδολογίες τους στο «χαρτί υγείας» που εκδίδουν και το ονομάζουν περιοδικό;! Εκείνα ίσχυαν μέχρι να πάνε στη «στενή»;! Τώρα επισήμως φωνάζουν ότι είναι εθνικιστές και ανεπισήμως χοροπηδάνε αγκαλιά με τα «εικονίσματα» του Χίτλερ;! Τρομάρα να του έρθει, μας έκανε και γελάσαμε! Γελάσαμε πικρά, γιατί τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, που θέλει να ξαναθάψει ο παχουλοκομψός άριος, δεν αποκηρύττουν τα πιστεύω τους, ούτε μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα! Πέφτουν κραυγάζοντας για τις ιδέες τους! Όχι με μια επίσκεψη σε φυλακές πολυτελείας, να υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας σαν την αφεντιά του!

Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει δίκιο στη δυνατότητά του να ξαναθάψει! Και δεν θα θάψει όπως λέει τα ορφανά του Στάλιν και του Μαρξ, αλλά όσους κάνουν έστω και «κιχ» ενάντια στις βουλές των αφεντικών του εφοπλιστών, βιομηχάνων και τραπεζιτών! Δεν πειράζει που κι αυτός και οι συν αυτώ είναι κότες! Θα μπορέσουν τσιμπολογώντας σαν τις κότες να κατασπαράξουν τον λαό, όπως έκαναν και τότε, αλλάζοντας απλώς στολή! Και δεν θα φταίει ο Φύρερ γι’ αυτό! Θα φταίει αυτός που όπλισε το χέρι του και όξυνε το θράσος του! Κι αυτός δυστυχώς δεν είναι μόνο ο ψηφοφόρος τους, που στήριξε με την ψήφο του τους φονιάδες, γιατί κι ο ίδιος αρέσκεται σε δολοφονίες, και μάλιστα τύπου «μουσικού»! Γιατί η δολοφονία του «μουσικού» δεν ήταν ένας απλός φόνος! Δεν ήταν η πράξη ενός φονιά που χτυπιέται στα ίσα, ένας προς ένα με το θύμα του! Εκτός από φόνος ήταν και προστυχιά, ήταν αλητεία, ήταν βρωμιά, ίδια με αυτήν των ταγματασφαλιτών προγόνων τους, που η παλικαριά τους έφτανε στο να αναμετρώνται εκατό οπλισμένοι μ’ έναν άοπλο για να έχουν σίγουρη την επιτυχία! Ευτυχώς γι’ αυτόν τον παχουλοκομψό κύριο που με τόση ευκολία ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του «μουσικού», δεν επιτρέπονται οι μονομαχίες, διότι θα έπρεπε να λύσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα! Δεν θα έβρισκε τρύπα ικανή να κρύψει τον όγκο του, όταν ο πατέρας του «μουσικού» θα τον καλούσε να αναμετρηθούν ένας προς έναν, γιατί το ένας προς ένα είναι  κάτι ανεπίτρεπτο στη συνείδηση και στην κουλτούρα του φασίστα παλικαρά της δεκάρας!

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ούτε ο γελοίος Φύρερ, ούτε οι χατζηαβάτηδες φυρερίσκοι που σέρνει μαζί του! Το πρόβλημα δεν είναι καν αυτοί που τους ψηφίζουν γιατί τέτοια «παλικάρια» είναι κι αυτοί, τέτοιους θέλουνε για εκπροσώπους! Το πρόβλημα είμαστε όλοι οι υπόλοιποι, που τις στιγμές κατά τις οποίες αυτοί οι άνανδροι δολοφόνοι δεν βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρά σαν κανονικοί άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στην οικοδομή που κατοικούν, παρ’ όλο που τους γνωρίζουμε, όχι μόνο τους χαιρετάμε, αλλά πιάνουμε και ψιλή κουβέντα μαζί τους! Το πρόβλημα είμαστε εμείς που δεν τους απομονώνουμε, που δεν τους βάζουμε στη γωνία! Όχι ξυλοφορτώνοντάς τους, αλλά αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε την αλητεία τους ακόμα και με μία «καλημέρα»! Γιατί στην περίπτωση των αμετανόητων φονιάδων της ταγματασφαλίτικης οργάνωσης των απογόνων του Χίτλερ, το «μια καλημέρα είν’ αυτή, πες την κι ας πέσει χάμω», δεν ισχύει! Ούτε ψωμί, ούτε νερό, ούτε «καλημέρα», ούτε κουβέντα στους θρασύδειλους απογόνους του Χίτλερ, που προκειμένου να γλιτώσουν τη «στενή» δηλώνουν μέχρι και κομμουνιστές!

Υ.Γ. Χάνω την ισορροπία μου και πέφτω από την καρέκλα μην μπορώντας να συγκρατήσω τα γέλια μου! Σκέφτομαι εκείνον τον παλικαρά μπαμπουίνο που διαβάζοντας τα παραπάνω θα αγριέψει και θα βροντοφωνάξει: «Δεν θα πέσει στα χέρια μου ο π….., θα του πω εγώ»! Μη μπορώντας να σηκωθώ από τα γέλια θυμάμαι έναν πονηρό, παραμονές δημοτικών εκλογών, να φωνάζει έξω απ’ τα γραφεία σαν παλαβός, ζητώντας να του πουν το όνομα του αρθρογράφου που «επιτέθηκε» στον αδελφό του, ώστε να τον «περιποιηθεί», μέχρι που κάποιος τον ρωτάει: «Εγώ θα σου πω ποιος το έγραψε, εσύ θέλεις ν’ ακούσεις;!» «Εεεε» είπε ο πονηρός και αποφάσισε ότι δεν ήθελε ν’ ακούσει!!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login