Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκινά η σύνδεση των κατοικιών άνωθεν της περιφερειακής με το αποχετευτικό δίκτυο...

Ξεκινά η σύνδεση των κατοικιών άνωθεν της περιφερειακής με το αποχετευτικό δίκτυο της ΕΥΑΘ

eyosmos-anwthen-perifereiakhs
Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνεται πως, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής  δικτύου ακαθάρτων της Περιοχής Άνωθεν Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, ξεκινά από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρες από τις 08.00 έως 13.30 στα γραφεία της ΕΥΑΘ Α.Ε. (οδός Τσιμισκή 98, 1ος όροφος) η υποβολή των αιτήσεων σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΑΘ των οικοπέδων και διαμερισμάτων της περιοχής άνωθεν της εσωτερικής περιφερειακής οδού, που περικλείεται από τις οδούς Ακαδήμου, Συν. Φρυζή, Αναγεννήσεως και Ξανθίππης.
Οι ιδιοκτήτες  καλούνται να καταβάλλουν το Δικαίωμα Σύνδεσης και τη Δαπάνη Ιδιωτικής Διακλάδωσης, ώστε η ΕΥΑΘ να προβεί στην κατασκευή της Σύνδεσης του οικοπέδου και των διαμερισμάτων τους με το αποχετευτικό δίκτυο.
Δικαιολογητικά

Για κάθε οικόπεδο θα πρέπει να προσέλθει ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής ή ο εκπρόσωπος των συνιδιοκτητών του οικοπέδου, προσκομίζοντας:
1. Φωτοαντίγραφα των οικοδομικών αδειών των κτισμάτων του οικοπέδου με τα αντίστοιχα τοπογραφικά διαγράμματά τους
2. Εάν υπάρχει σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας, την συμβολαιογραφική πράξη αυτής και το συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα.
3. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΑΘ Α.Ε.
Επίσης θα πρέπει να γνωστοποιείται ο ΑΦΜ, η ΔΟΥ, καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητάς του ιδιοκτήτη ή του διαχειριστή ή του εκπροσώπου των συνιδιοκτητών του οικοπέδου. (Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαχειριστής ή εκπρόσωπος θα πρέπει να προσέλθουν όλοι οι συνιδιοκτήτες του οικοπέδου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ