Τελευταία

  Μαχητική συγκέντρωση σε πείσμα των καιρών και του καιρού…

  22-10-2015

   

  thessalonikh-pame-sygkentrwsh-broxh

  Μεγάλη και μαχητική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη παρά τη βροχή. Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, φοιτητές, γυναίκες, πήραν τη θέση τους πίσω από τα πανώ των σωματείων τους και του ΠΑΜΕ, των φοιτητικών συλλόγων και του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ, των Λαϊκών Επιτροπών και διαδήλωσαν αγωνιστικά ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

  Στη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Γιώργος Τσαμπούκης, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Σημείωσε ότι «αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται, δεν παίρνει μερεμέτια και σοβαντίσματα. Ο λαός μόνη επιλογή έχει να την αντιπαλέψει, να τη δυσκολέψει με στόχο να την ανατρέψει μαζί με τις αιτίες που τη γεννούν». Κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. «Η απεργία στις 12 του Νοέμβρη να είναι το πρώτο βήμα σε μια προοπτική κλιμάκωσης και απόδειξης ότι εμείς έχουμε τη δύναμη», είπε.

  Ακολούθησε μαχητική πορεία, υπό βροχή, που μετέφερε το κάλεσμα ξεσηκωμού σε όλο το κέντρο της πόλης και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

  You must be logged in to post a comment Login