Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

«Αριστερές» αθλιότητες…

13-10-2015

ekloges-kalph-aristera-as-prosexate

«Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@λ@κίες τώρα. Ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω»!

Αυτά είπε ο γνωστός «Αριστερός» πολιτευτής, ο οποίος με μία δόση μαγκιάς, με μία δόση γραφικότητας, με μία δόση αφέλειας, κάλεσε τον κόσμο να σκάσει, αφού έκανε το λάθος να τον ψηφίσει, ξέροντας όπως λέει κι ο ίδιος τι ψήφιζε! Το Γενάρη του 2015 ο κόσμος δεν ήξερε τι ψήφιζε;! Στο δημοψήφισμα του Ιούνη;! Γιατί ο ακατονόμαστος «Αριστερός» και ο τρισάθλιος φορέας που εκπροσωπεί δεν υλοποίησαν την λαϊκή εντολή του Γενάρη και του Ιούνη, ενώ κόπτονται να υλοποιήσουν ατάκα κι επί τόπου την «εντολή» του Σεπτέμβρη;! Για πιο πράγμα εγκαλεί ο ανεκδιήγητος «Αριστερός» τον λαό;! Για το ότι φοβήθηκε;! Για το ότι τους ψήφισε τρέμοντας για τα χειρότερα;! Για το ότι θα μπορούσαν να στήσουν άλλες 3 κι άλλες 13 εκλογικές μάχες μέχρι να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν;! Εγκαλεί τον κόσμο γιατί σ’ αυτή την φάση δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς;! Ή μήπως τον εγκαλεί γιατί φοβήθηκε ότι η άρχουσα τάξη, της οποίας πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος και ο «αριστερός» φορέας του, θα ήταν ικανή να κατεβάσει ακόμα και τα τανκς στους δρόμους, εάν δεν κατάφερνε η «αριστερά», της οποίας γνήσιος εκπρόσωπος είναι κι ο ίδιος, να κάνει την βρομοδουλειά;!

Ξεχνάει ο «Αριστερός» ότι το άθλιο επιχείρημά του δεν διαφέρει καθόλου από τα επιχειρήματα των Πασοκονεοδημοκρατών, οι οποίοι διέλυαν τον λαό στο όνομα του λαού και επικαλούμενοι την ψήφο του;! Ξεχνάει ότι τα ίδια έλεγε ο Σαμαράς το 2012, που ο λαός τον επανεξέλεξε αφού πρώτα εκείνος ψήφισε νέο μνημόνιο! Ανεμίζει το 36% που έλαβε στις εκλογές ως σημαία ή ως σώβρακο «παραγεμισμένο», ξεχνώντας ότι άλλοι ζήτησαν από τον λαό να σκάσει έχοντας πάρει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από το 36%, αλλά ο λαός δεν έσκασε! Τότε βέβαια παρ’ όλο που οι διαπράττοντας λαθροχειρία αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί έπαιρναν τα 3… τοις εκατό, όχι μόνο φώναζαν, αλλά ανέβαιναν στα κεραμίδια! Τώρα που έγιναν «αυτοκράτορες» τα ξέχασαν όλα αυτά κι έχοντας μαζέψει όλα τα καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μέσω ΑΝΕΛ, υιοθέτησαν και την άθλια φρασεολογία του «παλιού», όταν αυτό ρήμαζε τον λαό! Ενώ αυτοί είναι το «νέο»! Τρομάρα να τους έρθει!

Όσο για την αθυροστομία του ανεκδιήγητου «Αριστερού» (ο θεός να τον κάνει, μια που πολιοπιστεύει σ’ αυτόν), ο οποίος τόλμησε να πει ότι ο λαός πρέπει να σκάσει αφού τους ψήφισε, με την γνωστή γλώσσα του πεζοδρομίου, για να τον αισθάνονται οι «λαϊκοί» πιο κοντά τους, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και μερικές άλλες κορυφαίες ατάκες που κατά καιρούς αμόλησε, όπως εκείνην για τις θαυματουργές ικανότητες των λειψάνων, λέγοντας ότι: «θα μιλήσω ως γιατρός. Στα 20 χρόνια ενεργής ιατρικής την οποία εκτελώ, τη συμβολή των λειψάνων τη θετική την έχω δει», ή εκείνην για τη μετάδοση του AIDS, λέγοντας ότι: «η θεία χάρις εμποδίζει το AIDS να μεταδοθεί μέσω της θείας κοινωνίας» ή την άλλην για την μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ από «αντιμνημονιακό» σε «μνημονιακό» λέγοντας ότι: «Στο τέλος θα γίνουμε καταντήσουμε Κομανέντσι! Αυτά που κοροϊδεύαμε κάνουμε»!

Αυτός ο αχαρακτήριστος «Αριστερός» της πλάκας ζήτησε από τον λαό να σκάσει, γιατί ήξερε τι μ@λ@κίες ψήφιζε! Μήπως όμως για το σκέλος των μ@λ@κιών που δημιουργεί η ψήφος έχει δίκιο ο «Αριστερός» και ο κόσμος θα πρέπει να το ξανασκεφτεί;!

Υ.Γ. Συγχωρέστε μας για τα «παπάκια» στη λέξη «μ@λ@κίες»! Είναι ένα εφεύρημα της αστικής δημοκρατίας λόγω ευπρεπείας! Δηλαδή ο βιασμός, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση, δεν έχει καμία σημασία, αφού η αστική τάξη είναι αυτή που βιάζει το λαό! Το πρόβλημα είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιηθούν για τον βιασμό, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται εικόνες και φόρτιση! Γι’ αυτό λοιπόν όπως την «τρόικα» την βαφτίζουν «θεσμούς» ή «περεστρόικα», έτσι και τον βιασμό τον βαφτίζουν «μη συναποφασισμένη διείσδυση» και μ’ αυτόν τον τρόπο έχουν τη λύση δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μ@λ@κίαν!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login