Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεργασία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Συνεργασία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

kratiko-theatro-boreiou-ellados
Η έναρξη συνεργασίας του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου αποτέλεσε το επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Γιάννη Αναστασάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τους τρόπους συνεργασίας μεταξύ του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της Βόρειας Ελλάδας και του Κρατικού Θεάτρου, ώστε οι θεατρικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να φιλοξενούν τις θεατρικές παραγωγές του ΚΘΒΕ.
“Η ενδυνάμωση, ενίσχυση και ανάπτυξη του θεάτρου αποτελεί για τον Δήμο μας  πρώτη προτεραιότητα και στόχος μας είναι να δώσουμε υπερτοπική διάσταση στο θεσμό, ώστε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου να αποτελέσει ζωντανό κύτταρο της θεατρικής δημιουργίας. Η σημερινή συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του λαμπρού πολιτιστικού θεσμού της πόλης μας, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ανοίγει το δρόμο για την έναρξη μιας νέας εποχής και την εδραίωση μιας μόνιμης, σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας, την οποία στηρίζουμε και υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις” δήλωσε ο  δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
Από την πλευρά του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ.  Γιάννης Αναστασάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα για τα θεατρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ