Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ποιος θα μας φυλάξει από τις δημοσκοπήσεις;!

22-09-2015

dhmoskophseis-maimoy

Βγήκε ο Καμμένος να επιτεθεί στις δημοσκοπήσεις που τον άφηναν εκτός Βουλής και ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης! Έλεος! Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι που έχουν διαμορφώσει τη νοσηρή αυτή κατάσταση, εξυπηρετώντας τον ίδιο, το συνεταιράκι του τον «Ελπίδα» και τους εντολείς τους! Ξέχασαν ο Καμμένος και ο πρωθυπουργός του, ότι λίγες ώρες μετά το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα στο οποίο έσυραν τον λαό εκβιαζόμενο με κλειστές τις τράπεζες, βγήκαν οι δημοσκοπήσεις να σιγοντάρουν την πολιτική αθλιότητα που διέπραξαν οι δυο τους μετατρέποντας το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», επιδεικνύοντας τα ευρήματά τους, σύμφωνα με τα οποία ο Ελληνικός λαός με το «ΟΧΙ» εννοούσε πάση θυσία παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση;! Τα ξέχασε αυτά ο Καμμένος και ο Αλέξης που τώρα ο πρώτος θα μάθει στον δεύτερο να γράφει με το δεξί χέρι, αφού το αριστερό το έφαγε η μαρμάγκα;!

Η κυβέρνηση που προέκυψε ήταν κατόρθωμα της αστικής προπαγάνδας συμπεριλαμβανομένων σ’ αυτήν και των δημοσκοπήσεων! Μέχρι και την Παρασκευή πριν από τις εκλογές οι περισσότερες εκ των δημοσκοπήσεων, που δημοσιεύτηκαν, έδιναν διαφορά στήθους με στήθος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ! Μόνο μία έδινε διαφορά 4 μονάδων! Η τελική διαφορά των δύο κομμάτων με βάση τα τελικά αποτελέσματα που εξεδόθησαν από το υπουργείο εσωτερικών και με βάση τα οποία ο συνεταίρος του Καμμένου ξαναορκίστηκε μέσα σ’ ένα χρόνο πρωθυπουργός, ήταν 7,36 ολόκληρες μονάδες! Βγήκαν και κάποιοι εκπρόσωποι εταιριών να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, μπουρδολογώντας περί επιστημονικότητας των ηλιθιοτήτων τους και περί αστάθμητων παραγόντων! Εἷς και μόνο αυτός ο παράγοντας που επηρέασε τις ψευδολογίες των δημοσκοπήσεων! Η ανάγκη να πολωθεί το κλίμα μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, να οξυνθεί ο δικομματισμός, να δημιουργηθούν ψευτοδιλλήματα μεταξύ αριστεράς και δεξιάς και τελικά να συρθεί μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος να ψηφίσει με βάση τους εκβιασμούς των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων του συστήματος που πάσαραν τις άθλιες ψευτοδημοσκοπήσεις στον κοσμάκη!

Τόλμησε κι ένας πονηρός δημοσκόπος ή δημοκόπος να προσπαθήσει να τεκμηριώσει την άποψή του ότι οι άθλιες δημοσκοπήσεις της εταιρίας του έπεσαν έξω γιατί ο κόσμος δεν έλεγε την αλήθεια για την ψήφο του, λέγοντας ότι και οι δημοσκοπήσεις της εφημερίδας «Αυγή» έδωσαν μία φορά διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ μόνο τριών μονάδων και μια δεύτερη φορά ισοψηφία και αναρωτήθηκε εάν η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ θα στρεφόταν κατά του εαυτού της;! Σπουδαία ερώτηση από σπουδαίο επιστήμονα! Εάν η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε όφελος να εντείνει το ψευτοδίλλημα της ψευτομάχης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ώστε να μαντρώσει χιλιάδες κόσμου που ακόμα διακατέχεται από αντιδεξιά σύνδρομα, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά, ποιος είχε λόγο να το κάνει;! Την ίδια δουλειά με αυτόν τον δημοκόπο έκανε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με κομματικό πατριωτισμό, όχι καθοδηγούμενη!

Όσο για την πιθανότητα παρέμβασης της δικαιοσύνης για τις αποπροσανατολιστικές και ψεύτικες δημοσκοπήσεις, ας μη φοβάται ο δημοσκόπος και οι υπόλοιποι απατεωνίσκοι ότι θα κάτσουν στο σκαμνί, γιατί αν θα γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κάτσει στο σκαμνί και η κυβερνητική «Αυγή», που σε πολύ λίγο διάστημα η «Αυριανή» θα ωχριά μπροστά της! Δεν πρέπει ν’ ανησυχούν γιατί όχι μόνο δεν θα κάτσουν στο σκαμνί, αλλά θα συνεχίσουν να εργάζονται διεξάγοντας «επιστημονικότατες» δημοσκοπήσεις και να πληρώνονται πλουσιοπάροχα γι’ αυτές! Στο σκαμνί θα κάτσει ο κοσμάκης, που χρωστάει στις τράπεζες, στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, με προειλημμένη απόφαση, βάση του τρίτου αθλιότερου «αριστερού» μνημονίου, την κατάσχεση της κατοικίας του, εκτός κι αν αποφασίσει διαφορετικά καθίζοντας στο σκαμνί όλους αυτούς και τα αφεντικά τους, ξεπερνώντας φόβους που του καλλιεργούν και αποφασίζοντας να ζήσει χωρίς την κλεψιά τους, την εκμετάλλευσή τους, τα ψέματα και τις απάτες τους!

Νάβις

You must be logged in to post a comment Login