Υψηλά ποσοστά επιτυχίας του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου στις Πανελλαδικές εξετάσεις

0
34
TEST
eyosmos-epal
Υψηλές βαθμολογίες, ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 64% και εισαγωγή σε Σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Συγκεκριμένα το 64% των συμμετεχόντων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την ομάδα Β, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις παρακάτω Σχολές:
1)Πολιτικών Μηχανικών (Α.Π.Θ.)
2) Πληροφορικής  (Α.Π.Θ.)
3)Δημοσιογραφίας & Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Α.Π.Θ.)
4) Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής   (Πανεπ. Ιωαννίνων)
5) Πληροφορικής (Πανεπ. Θεσσαλίας)
6) Μουσικής Eπιστήμης & Τέχνης (ΠΑ.ΜΑΚ.)
7) Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (Τ.Ε.Ι. Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης)
Επίσης το 46% των συμμετεχόντων  μαθητών με την ομάδα Α, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις κάτωθι Σχολές:
1)Μηχανολόγων Οχημάτων (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)
2) Τεχνολόγων Γεωπόνων (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)
3) Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας)
4) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας )
5)Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου Τ.Ε. (Τ.Ε.Ι. Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης).
Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου για τη μεγάλη επιτυχία τους, η οποία συνιστά για όλους παράδειγμα προς μίμηση. Η επιτυχία αυτών των παιδιών, των αυριανών επιστημόνων και επαγγελματιών, μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά και στις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι τους στήριξαν και τους υποστήριξαν σε αυτόν τον τόσο δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο αγώνα” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Γιάννης Καμαρινός.
Η επιτυχία των μαθητών μας αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί επετεύχθη χωρίς δαπανηρά φροντιστήρια, από εργαζόμενους στην πλειοψηφία μαθητές. Κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα καταβάλλοντας αξιέπαινη προσπάθεια, έχοντας πολλοί εξ αυτών και οικογενειακές υποχρεώσεις” τόνισε ο Διευθυντής του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Ευόσμου κ. Δημήτριος Βασιλειάδης, ευχόμενος στους επιτυχόντες καλή πρόοδο και πετυχημένη – με την ολοκλήρωση των σπουδών τους –  επαγγελματική σταδιοδρομία.


Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου

Διεύθυνση : Τέρμα Σμύρης, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310758985
Ιστοσελίδα: 4epal-esp-evosm.thess.sc