Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμμετοχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο «Υouth In Europe»

Συμμετοχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο «Υouth In Europe»

eyosmos-youth-in-europe

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχει ενεργά στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα  «Υouth In  Europe».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 8 Δήμοι από τις εξής χώρες: Ισπανία, Τουρκία, Μάλτα, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Πορτογαλία ενώ την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το ΚΠΝ του Δήμου μας συμμετείχε  στη δεύτερη συνάντηση των εταίρων που πραγματοποιήθηκε την   Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκε η μεθοδολογία που θα ακολουθήσουν οι Δήμοι προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικά ο στόχος του προγράμματος.

Το έργο στοχεύει  στη μείωση της έναρξης χρήσης  του αλκοόλ και των ναρκωτικών μεταξύ των εφήβων  και  στην εκπαίδευση προσωπικού των Δήμων για την εφαρμογή των μεθόδων που αναπτύσσονται στην Ισλανδία με  επιτυχία.

Προβλέπεται ότι το έργο αυτό θα προωθήσει υψηλής ποιότητας τοπικές  δραστηριότητες για τους νέους στον τομέα της πρόληψης, μέσω της αύξησης της γνώσης των συνηθειών και συμπεριφορών των νέων και, σε περίπτωση επιτυχίας, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την ευημερία των Ευρωπαίων εφήβων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr,  Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook,http://www.facebook.com/kpn.evosmos.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ