Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ο «αντάρτης» του χωριού μας…

04-09-2015

antarsya-ergostasia-sphlies

«Το ΚΚΕ πήρε οριστικά διαζύγιο από το Λαϊκό Κίνημα διότι διέπραξε αθλιότητα»! Αυτό κι άλλα πολλά έγραψε ο ψευτοαντάρτης του χωριού μας, αναπαράγοντας την πανελλήνια προβοκάτσια του αντάρτικου γκουμπούσκουλου, στο οποίο συμμετέχει και το οποίο μέχρι χθες καυγάδιζε για το αν θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ2 – Λαϊκή Ενότητα ή αν θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές!

Τι είπε ο Κουτσούμπας που ήταν αθλιότητα για το λαϊκό κίνημα;! Την πάγια θέση του ΚΚΕ ότι δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να ξαναγυρίσει στις σπηλιές! Είπε δηλαδή ο Κουτσούμπας ότι και μεταλλεία χρυσού πρέπει να υπάρχουν, όπως και εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να υπάρχουν, όπως πρέπει να υπάρχουν και εργοστάσια που κατασκευάζουν πλοία, αυτοκίνητα, τρακτέρ, μοτοσυκλέτες, κουζίνες ηλεκτρικές, τηλεοράσεις κτλ. κτλ. Είπε βέβαια όπως λέει το κόμμα που εκπροσωπεί ότι αυτά τα εργοστάσια πρέπει να είναι λαϊκή ιδιοκτησία, ώστε και οι εργάτες να μην γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον εργοδότη, αλλά και το περιβάλλον να προστατεύεται! Γιατί όσο η βιομηχανία βρίσκεται στα χέρια των «μεγαλοκαρχαριών», ο εργάτης θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης και το περιβάλλον θα θυσιάζεται στο βωμό του κέρδους! Άλλωστε είναι γνωστή η θέση του κόμματός του για το πέρασμα των μέσων παραγωγής σε λαϊκή ιδιοκτησία, όπως είναι γνωστή και η θέση του ότι ακόμα και στο καπιταλιστικό σύστημα, στο οποίο ζούμε, χρειάζεται με λαϊκό έλεγχο, πίεση και αγώνες, να μειώνονται τόσο η εκμετάλλευση των εργαζομένων όσο και η καταστροφή του περιβάλλοντος. Τι δεν έκανε ο Κουτσούμπας που δεν άρεσε στον «αντάρτη» του χωριού μας και γι’ αυτό τον κράζει με τον πιο προβοκατόρικο τρόπο βάζοντας και την δική του πινελιά στο προβοκατόρικο άρθρο που αναπαράγει;! Δεν είπε ο Κουτσούμπας ότι μέχρι να έρθει η Λαϊκή Εξουσία και να καταργηθεί η ατομική ιδιοκτησία θα πρέπει να κλείσουν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειες, να σταματήσει η διύλιση πετρελαίου, να σταματήσει η εξόρυξη χάλυβα και χρυσού κτλ κτλ.

Γιατί όμως δεν το έκανε αυτό ο Κουτσούμπας;! Γιατί το κόμμα του δεν πρεσβεύει το γύρισμα στις σπηλιές (γιατί προφανώς χωρίς τα παραπάνω συν μερικά ακόμα, θα βρεθούμε ένα βήμα από το γύρισμα στις σπηλιές) ή γιατί φοβήθηκε την αντίδραση του «αντάρτη» του χωριού μας;!

Προφανώς γιατί φοβήθηκε τον «αντάρτη» μας, ο οποίος εάν κλείνανε όλα τα εργοστάσια πώς θα έπινε τα τσιπουράκια του σε βουνά και παραλίες, αφού πρώτα θα είχε ταξιδέψει σ’ αυτά, με τα Μέσα Μεταφοράς, που οπωσδήποτε κάποιο εργοστάσιο τα παρήγαγε! Πως θα απολάμβανε τον ηλεκτρισμό που παράγεται από κάποιο εργοστάσιο, το οποίο στο βωμό του κέρδους, έχει πήξει την περιοχή στη λευχαιμία;! Και μη μας πει ότι μπορεί να ζήσει χωρίς ηλεκτρισμό, γιατί τότε πως θα απολαμβάναμε το διαδίκτυο για να αναπαράγει τις προβοκάτσιες;! Θα μας πει βέβαια για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, οι οποίες όμως αφορούν και μπορούν να καλύψουν μόνο καλοταϊσμένους σαν κι αυτόν! Ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σε ηλεκτρισμό με ήλιο και αέρα! Αέρας μπορεί να καλύψει μόνο τα μυαλά των «ψευτοανταρτών»!

Βέβαια η στάση του «αντάρτη» δεν είναι άξια απορίας. Η αριστεροσύνη ξεκινάει και τελειώνει στα όρια της δικής του καλοπέρασης και του δικού του στενού περιβάλλοντος! Τα θέλει όλα αρκεί να παράγονται κάπου αλλού, ώστε να μολύνουν την Μαρίκα! Ρίχνει ανάμεσα στα τσίπουρα και μερικές επαναστατικές τουφεκιές κι όλα καλά! Για την περίπτωση ο λαϊκός παράγοντας με τους αγώνες του να δρα αποτρεπτικά στην μόλυνση του περιβάλλοντος ούτε λόγος! Δεν περισσεύει χρόνος από τα τσίπουρα!

Δεν μπορούμε όμως να τον ξεχάσουμε τον έρμο τον «αντάρτη» την ημέρα του δημοψηφίσματος, μαζί με τον άλλον «αντάρτη», που γεμάτοι αριστερό πατριωτισμό ξύπνησαν γύρω στις 10 το πρωί από τα τσίπουρα της προηγούμενης μέρας και πήραν θέση στα εκλογικά κέντρα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι του «ΟΧΙ», αντικαθιστώντας τους ΣΥΡΙΖαίους που ξύπνησαν από τα ουίσκια της προηγούμενης μετά το μεσημέρι! Ακόμα γελάμε με την εικόνα τους! Αυτοί οι γελωτοποιοί που παριστάνουν τους αντάρτες και οι οποίοι έβαλαν πλάτη στο βρώμικο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ που βροντοφώναζε: «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων, ΝΑΙ στα μνημόνια των ΣΥΡΙΖαίων», αντί να σωπάσουν βροντούν σαν τενεκέδες ξεγάνωτοι για να καλύψουν τις βρωμιές τους! Άξιος ο μισθός τους!

You must be logged in to post a comment Login