Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνταλλαγή Νέων με σκοπό την επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Ανταλλαγή Νέων με σκοπό την επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες

erasmus
Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο “Balkan Youth Festival ” πρόκειται να υλοποιήσει την ανταλλαγή νέων  με τίτλο: “YES-Youth European Start!“, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus+» στo Santanski  της Βουλγαρίας.
Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία 56 νέων από διαφορετικές Χώρες  και με την μέθοδο της μη-τυπικής μάθησης να έρθουν σε επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί από 14  έως 24 Αυγούστου  2015 στο  Santanski  της Βουλγαρίας .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι 18 έως 25 ετών. Βάσει των κανόνων του προγράμματος, θα πρέπει να υπάρχει ίση κατανομή των φύλων στην ομάδα που θα αποσταλεί στην ανταλλαγή.
Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά.
Η διαμονή και η διατροφή κατά την διάρκεια της ανταλλαγής καλύπτεται 100% και τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται βάση χιλιομετρικής απόστασης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Erasmus+».
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr,  Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, http://www.facebook.com/kpn.evosmos. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 4/8/2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ