Τελευταία

  Ανταλλαγή Νέων με σκοπό την επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες

  29-07-2015
  erasmus
  Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο “Balkan Youth Festival ” πρόκειται να υλοποιήσει την ανταλλαγή νέων  με τίτλο: “YES-Youth European Start!“, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus+» στo Santanski  της Βουλγαρίας.
  Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία 56 νέων από διαφορετικές Χώρες  και με την μέθοδο της μη-τυπικής μάθησης να έρθουν σε επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
  Η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί από 14  έως 24 Αυγούστου  2015 στο  Santanski  της Βουλγαρίας .
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι 18 έως 25 ετών. Βάσει των κανόνων του προγράμματος, θα πρέπει να υπάρχει ίση κατανομή των φύλων στην ομάδα που θα αποσταλεί στην ανταλλαγή.
  Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά.
  Η διαμονή και η διατροφή κατά την διάρκεια της ανταλλαγής καλύπτεται 100% και τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται βάση χιλιομετρικής απόστασης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Erasmus+».
  Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr,  Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, http://www.facebook.com/kpn.evosmos. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 4/8/2015.

  You must be logged in to post a comment Login