Τελευταία

  Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου ζήτησε τις παραιτήσεις των οκτώ αντιδημάρχων

  28-07-2015
  soulas-petros-2
  Με στόχο την υλοποίηση άμεσων διαρθρωτικών αλλαγών και την επιτάχυνση του Δημοτικού έργου στο πλαίσιο της αναζήτησης του καλύτερου και αποτελεσματικότερου μοντέλου διοίκησης προς το συμφέρον του Δήμου και προς όφελος των δημοτών, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας ζήτησε τις παραιτήσεις των οκτώ Αντιδημάρχων του Δήμου προκειμένου να προβεί άμεσα σε αλλαγές στη διοίκηση και στον επανακαθορισμό αρμοδιοτήτων. Η αλλαγή των αντιδημάρχων κάθε χρόνο, ήταν άλλωστε προεκλογική δέσμευση του κ. Σούλα. Το αν θα παραμείνουν κάποιοι δήμαρχοι στις θέσεις τους, αφού όμως πρώτα δώσουν την παραίτησή τους ή αν θα αλλάξουν αντιδημαρχία, είναι ένα ζήτημα ανοιχτό για τον δήμαρχο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
  “Τα προβλήματα και οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου απαιτούν από όλους μας την επαγρύπνηση, την αυτοκριτική και τη συνεχή προσπάθεια αυτοβελτίωσης. Στο πλαίσιο αυτό ο επαναπροσδιορισμός των στόχων, των πολιτικών και της αποτελεσματικότητας μας με σκοπό των καλύτερο συντονισμό, μέσα από μια μόνιμη διαδικασία απολογισμού και σχεδιασμού αποτελεί στο εξής αυστηρή επιδίωξή μας που θα επαναλαμβάνεται κάθε έτος” δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας.Στο πλαίσιο των διαρθρωτικών αλλαγών και εν αναμονή των παραιτήσεων, ο Δήμαρχος έθεσε ως περιθώριο στους Αντιδημάρχους την 25η Αυγούστου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις τους.

  “Οι αλλαγές  θα δρομολογηθούν σε κλίμα συνεννόησης, ομόνοιας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου  επισημαίνοντας πως “Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η δημοτική ομάδα προκειμένου μέσα από το διάλογο να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα για την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της διοίκησης”.

  Όσον αφορά τα δημοσιεύματα με ηχηρούς τίτλους, που κυκλοφόρησαν σήμερα, περί ξηλώματος όλων των αντιδημάρχων, δημιουργώντας την εντύπωση ότι υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα στην διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

  You must be logged in to post a comment Login