Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

 aimodosia-ethelontikh
Με το σύνθημα “Δώστε λίγο χρόνο – Σώστε μια Ζωή” το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου  από τις 9 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, μπροστά στο Δημαρχείο Ευόσμου  από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑΗ αιμοδοσία είναι πράξη που υπηρετεί την ίδια τη ζωή, αποδεικνύοντας πως μέσα από τη συλλογικότητα, την προσφορά και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο υπάρχει ελπίδα για μια ανθρώπινη κοινωνία και για ένα καλύτερο αύριο. Καλώ όλους τους δημότες να γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης προσπάθειας, προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους και σώζοντας με το αίμα τους μια ανθρώπινη ζωή” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς. Για περισσότερες πληροφορίες :

-Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου) στο 2310 558 505

-στο ygeia@kordelio-evosmos.gr  και

-στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

Την Εθελοντική Αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στηρίζει με την ευγενική προσφορά του ο Φούρνος «Το Παραδοσιακό», Γιαννουχίδου Δήμητρα, Εθνικής Αντιστάσεως 30, Εύοσμος, 2310 658622.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ